Menu

Cote marite, bonusuri si bani inapoi la pariuri

Cele mai mari cote de pariuri online sunt acum oferite de cele mai bune cote SUNT SUPER COTELE SAU COTELE MARITE, dar toate sunt echivalente? Aceasta promotie este de obicei limitata la cursele de cai si caini din Romania si Irlanda, dar unii case de pariuri ofera afacerea la cursele internationale sau chiar la toate cursele de pe site, astfel ca unele oferte sunt mai bune decat altele.

Principiul este daca intoarceti un cal la 4/1, iar sansele vor ajunge in deriva, iar pretul de pornire al industriei va fi mai mare, sat 9/2, atunci vi se vor oferi cote SP mai bune. Daca cotele SP nu sunt mai bune decat cotele pe care le-ati luat, atunci veti respecta cotele initiale. SUNT SUPER COTELE SAU COTELE MARITE Plus va spori si mai mult pretul SP cu peste 10%. Aflati mai multe despre cele mai bune cote de garantii si despre cum difera ofertele caselor de pariuri.

Pariuri de curse gratuite Ofertele de curse caracteristice sunt din ce in ce mai frecvente si sunt din nou legate, de regula, la intalniri si evenimente curse televizate mari, de obicei care pot fi gasite in weekend. Ideea este daca inapoi un castigator cu cote minime (de exemplu, 4/1 sau mai mult) intr-o cursa de calificare, vi se va acorda un pariu gratuit pe urmatoarea cursa de calificare, la aceeasi miza. Aceste pariuri tind sa parieze, astfel incat daca ai un noroc cu sprijinul unui castigator, poate duce la pariuri gratuite pe alte cateva. Ca toate ofertele, rezervarile au termeni si evenimente care se califica. Unele rezervari va vor oferi un pariu sau bonus gratuit prima data cand pariati pe curse sau daca pariati si pe cursele selectate.

Veti gasi, de asemenea, o multime de oferte in bani inapoi pentru cursele de cai si caini, in special in jurul intalnirilor mari si al curselor TV. Ofertele comune includ banii inapoi daca calul tau este al doilea, pierde cu lungimea sau capul sau banii inapoi, daca calul nu alearga sau este descalificat.

Pagina noastra de oferte de curse acopera toate ofertele de pariuri, bonusuri si retur gratuite gratuite pe termen lung si de incredere de la casele de pariuri recomandate.

Asigurarea pentru autoturisme este o oferta restransa in principal la cursele de sarituri si face ceea ce spune pe cositor. Daca calul tau intra intr-o cursa de calificare, vei primi banii inapoi, de obicei ca un pariu gratuit.

Știri relevante