Cotele biletelor la pariuri si marja caselor

Majoritatea site-urilor de pariuri va arata acum cotele de pe pariul dvs. de langa campul de acumulare sau va vor arata cat veti castiga din miza dvs. din partea de jos. Daca va arata cat de mult veti castiga, atunci pur si simplu impartiti acest lucru dupa miza dvs. pentru a vedea cotele.

Daca doriti sa va calculati probabil cota acumulatorului, atunci este foarte simplu, aceasta este doar inmultirea in serie. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este sa convertiti toate sansele in zecimale, majoritatea rezervarilor vor avea o fila care va va permite sa treceti intre zecimale si fractii sau puteti utiliza un tabel de conversie precum cel din pagina noastra de pariuri explicata.

Pentru usurinta, sa zicem ca avem cinci selectii toate cu sanse de seara (2,0 in zecimale), pentru a calcula sansele doar sa le inmultim impreuna, adica 2,0 x 2,0 x 2,0 x 2,0 x 2,0 = 32,0. Puteti apoi sa convertiti cotele zecimale finale in fractiune din cea mai usoara, 32.0 ar fi 31/1. Prin urmare, 5 selectii cu cote uniforme intr-un acumulator drept ofera cote cumulate de 31/1.

Daca nu va poate deranja sa calculati singuri cotele sau doriti sa comparati diverse optiuni de pariere, atunci incercati un Calculator de pariuri. Cel disponibil de la BetVictor este superb, liber de utilizat si va permite sa construiti practic orice pariu pe care doriti. Puteti chiar sa-l utilizati pentru a va rezolva daca vi s-a obtinut o rentabilitate corecta, daca exista o caldura de tranzactie, regula 4 deduceri sau selectia de gol.

Dezavantajul de a plasa bilete este ca nu numai ca comporti sansele, ceea ce inseamna ca puteti castiga mai mult, dar si comporti marja caselor de pariuri, ceea ce inseamna ca pot castiga mai multi bani. Fiind sincer, acesta este un motiv pentru care site-urile de pariuri le place sa impinga biletei si un motiv pentru care isi pot permite sa ofere astfel de oferte atractive de asigurare si bonus. Acesta nu este un motiv pentru a nu pune un pariu multiplu, ci este un lucru pentru care trebuie sa fiti constienti si un motiv bun pentru care ar trebui sa utilizati unele dintre ofertele care va ofera castiguri imbunatatite sau rabat.

Sa zicem ca o casa de pariuri ruleaza o marja de 5% la toate evenimentele din acumulatorul dvs. Daca ar trebui sa efectuati un singur pariu, atunci marja este de 5%, dar daca combinati doua evenimente impreuna, marginile se aduna impreuna, 5 + 5 = 10%. Acest lucru continua cu mai multe selectii adaugati, un bilete de 10 ori in acest caz ar fi o marja de profit de 50% pentru rezervare. Bonusurile sunt concepute pentru a va oferi o parte din acest profit inapoi si pentru a va incuraja sa pariati pe bilete mari. Puteti citi mai multe despre modul in care casele de pariuri stabilesc cotele si calculeaza marjele in articolul dedicat.

Știri relevante