Menu

Cotele cele mai bune vin din pietele nepopulare

Cotele cele mai bune vin din pietele nepopulare

Pietele cum ar fi punctajul (prezice golul si scorul corect) si wincast (golgheterul si echipa pentru a castiga) ofera puntorilor o modalitate de a paria pe pietele legate in mod obisnuit, cu toate acestea acestea sunt limitate. Solicitarea propriilor cote inseamna ca punterii pot acum obtine preturi pe o gama mult mai larga de contingente conexe decat pana acum. De exemplu, ati putea solicita un pariu, cum ar fi „meciul sa aiba peste 3,5 goluri, jucatorul X sa inscrie, jucatorul Y sa fie trimis, 10+ colturi in meci”, acestea sunt toate pietele conexe si nu le veti gasi niciodata in o carte sportiva normala.

Asa cum s-a aratat mai sus, rezervarile au multe piete de pariuri in casa care acopera numeroase evenimente legate, in special pentru jocurile mari de fotbal.

Merita sa va uitati la pietele pe care un site le ofera deja inainte de a solicita un pariu. De curand, am vazut un pariu disponibil cu o singura carte (ca un joc care sa aiba peste 4,5 goluri pe care un jucator sa le inscrie) la 40/1. Aceeasi piata pe o piata de solicitare a cotei cu o alta rezervare a fost 25/1 – semnificativ mai slaba. Folositi cererile de pret numai daca nu puteti gasi o piata existenta, care va avea un pret mai bun.

In general, veti solicita un pariu doar daca credeti ca un scenariu care nu este deja enumerat pe site are sanse mari sa apara, poate aveti anumite informatii sau doar un sentiment ca s-ar putea intampla.

Sa zicem ca ati auzit ca un jucator tocmai s-a despartit de iubita lui, deoarece a fost gasit ca are o aventura, credeti ca, prin urmare, va fi concediat in timpul meciului si, asadar, doriti sa pariati ca acesta sa fie rezervat. Tipul este, de asemenea, fundasul-cheie central si, cu viata lui de dragoste pe ganduri, pot acorda cateva goluri mai mult decat in ​​mod normal. Prin urmare, decideti sa solicitati un pariu pentru ca „jucatorul X sa fie rezervat si echipa respectiva sa acorde 2+ goluri”. In ciuda faptului ca rezervarea are marje mai mari cu aceste pariuri, puteti folosi in continuare mici informatii pentru a va creste avantajul.

Știri relevante