Menu

Cotele marite ale caselor de pariuri au prioritate la plata

Cand sa pariati – aceasta este o consideratie importanta. Rezervarile precum Superbet si Betfair vor onora toate preturile crescute pentru punterii care si-au plasat pariul inainte de cresterea pretului (cu exceptia pariurilor ante psost si a altora). Acest lucru nu este valabil pentru toate ofertele de crestere a preturilor si mai degraba decat sa simti ca ai pierdut sfatul nostru este sa astepti pana la apropierea evenimentului, daca este posibil, deoarece acest lucru va vedea cele mai mari cote promos.

Multipli imbunatatiti – ganditi-va din nou la ce tip de pariu doriti sa plasati in avans. Daca doriti sa pariati pe 3 echipe pentru a castiga intr-un ACCA, dar in schimb ajungeti sa luati un multiplu imbunatatit cu aceleasi echipe, dar sa castigati si ambele echipe sa inscrie; toate castiga, dar nu toate scorurile scor, aici ai pierdut unde ar fi castigat pariul initial.

Faceti mai multe oferte – Pentru cele mai mari evenimente, multe rezervari vor oferi preturi imbunatatite. Acestea vor avea, de obicei, mize maxime sau limite maxime de castiguri, deci daca va place sa pariati un pariu mai mare, de ce nu impartiti pariul intre mai multe promotii?

Termeni – Verificati conditiile pariului, inclusiv minimele, platile, etc. Termenii obisnuiti asociati cu cresterile de pret si grabirea preturilor pot fi gasiti mai jos.

Single si multiplu – Cele mai multe promotii de cote imbunatatite sunt pentru linii unice, acest lucru este in special in cazul cresterii preturilor pe termen scurt si a functiilor de avansare a preturilor. Daca doriti sa combinati pariul cu alte selectii, verificati mai intai termenii, deoarece acest lucru nu poate duce doar la faptul ca nu veti obtine cotele crescute, dar intreaga dvs. miza ar putea fi anulata. Unele oferte de crestere a preturilor pot fi utilizate in mai multe pariuri, dar pot fi restrictionate, de ex. numai pentru curse de cai.

Cupoane – multiplele cote imbunatatite tind sa fie sub forma de cupoane specifice. Acesta poate fi fie un cupon deschis in care puteti face o serie de selectii cu cote garantate (de ex. 4 selectii cote garantate de 15/1). Cealalta forma mai obisnuita este o rezervare pentru a oferi o cota specifica imbunatatita multipla, de obicei dubla sau tripla. Acestea iti pot spori cu adevarat sansele, dar nu sunt surprinse, plaseaza aceste pariuri doar daca le crezi sau daca intentionezi sa faci pariul multiplu. Intr-o probabilitate ridicata de Man City, Arsenal si West Brom, daca nu-ti place de West Brom sa castige, nu te lasa injurat.

Știri relevante