Menu

Courchevel poker o alta varinata ciudata de la Omaha poker

Courchevel poker o alta varinata ciudata de la Omaha poker

Pot limit Omaha este un pic ca no limit hold’em. De fapt, este de fapt un joc de veri. Toate jocurile care folosesc formatul comunitatii cu cinci carti sunt jocuri de veri, pot limit hold’em este, de asemenea, un verisor de pot limit omaha din cauza restrictiilor privind pariul all in. Acestea sunt doar reguli pentru modul in care se joaca jocul. Iar regulile principale specifice PLO sunt ca trebuie sa folosesti doua carti din mana in combinatie cu cartile comunitatii. In timp ce in majoritatea celorlalte jocuri de carti comunitare puteti alege sa folositi una dintre cartile din mana in coordonare cu cartile comunitatii. In plus, in PLO puteti paria doar dimensiunea potului ca limita, nu puteti depasi prea mult potul, asa cum nu puteti face in limita.

Singura diferenta intre omaha limita pot si omaha 5 carti (courchevel), este cartea suplimentara pe care o primiti. Asta e:

  • Cartea suplimentara inspira o noua viata intr-un joc deja destul de complex.
  • Cartea suplimentara va permite sa construiti combinatii suplimentare cu mana initiala, aducand marele total la 10 combinatii posibile de maini.

Iar videoclipul ce urmeaza se vor vedea clar diferentele despre care vorbeam cu doua randuri mai sus:

Ca intotdeauna, va recomand sa incercati sa jucati acest joc la bani sau doar pentru distractie cu prietenii dvs., inainte de a va aventura sa jucati in acel coliseum de bani reali. Predictia mea este o nebunie sangeroasa, sangeroasa, cu carele, tigrii si armele metalice zburatoare din clasa mijlocie care se indreapta in toate directiile generale. Dar hei, de aceea gladiatorii incep sa practice cu sabiile de lemn.

Punctele forte ale mainilor se inclina, asa cum au facut-o de la trecerea jocurilor, nlhe la PLO. Cu multi jucatori, veti strange si mai mult, iar mainile cu nuci ar putea incepe doar cu fluturi de nuci +. Mainile mai slabe precum cele doua perechi de top ar putea deveni maini capcana odata cu aparitia a patru noi combinatii in mana tuturor.

Courchevel este, de asemenea, un joc omaha! Este un joc omaha care se joaca exact la fel ca omaha cu 5 carti. Singura diferenta esentiala este ca strada pre flop devine singura strada a cartii comunitare in ceea ce priveste pariurile si locul in care incepe jocul. Asadar, in loc de o runda de pariere pre-flop, veti face prima crestere sau veti apela pe acest card „Tease”. De acolo totul se desfasoara in mod normal, ca in 5 carti omaha cu flop, turn, runde de pariere.

Exista, de asemenea, variante hi-lo ale ambelor jocuri, unde jumatate din pot poate fi scoasa cu o mana joasa de calificare. Exista doar prea multe jocuri, formate pentru a vorbi despre orice fel de strategie, desi am reusit deja sa intru putin in discutia cu 5 carti omaha. Putem salva asta pentru alta data. Deocamdata, noroc pentru tine in abordarea pantelor alunecoase ale acestor noi jocuri!

Știri relevante