Crazy monkey este maimuta nebuna dupa rotiri gratis

Crazy monkey este maimuta nebuna dupa rotiri gratis

Dezvoltatorii veseli de software de joc de la compania Igrosoft si-au demonstrat din nou simtul umorului in slotul Crazy Monkey. Aceasta tema sa bucurat de popularitate in vremurile cazinourilor terestre. Astazi, iubitorii de clasici se pot juca gratuit in jocul preferat de acasa.

Principalii eroi ai videoclipului Crazy Monkey au fost maimutele, care, pe langa faptul ca le inveselesc si le inveselesc trucurile chiar si celor mai pretentiosi vizitatori. Protagonistul va va invita in jungla pentru a gasi comori. In ciuda faptului ca in acest joc nu exista efecte speciale, grafica moderna si animatie, imaginile sunt desenate calitativ si corespund temei alese. Eroina principala este gata sa va vanda secretul gasirii de comori pentru o gramada de banane.

Designul slotului este dominat de culoarea verde a junglei africane. In general, designul slotului la un nivel inalt, totul corespunde temei declarate. Grafica discreta, muzica relaxanta, imagini interesante si un gameplay captivant atrag fanii. In partea de jos a ecranului este un panou de control al jocului standard. Sub cele cinci role se afla o maimuta rosie, care te va ajuta intotdeauna. Pe ambele parti ale tamburului exista noua valori numerice care corespund liniilor jocului. Inainte ca rolele sa inceapa rotatia, trebuie sa setati dimensiunea pariului pentru fiecare linie, precum si numarul de linii implicate in extragere.

In partea de jos a ecranului sunt butoanele corespunzatoare: prin apasarea Bet, pariul va creste, Bet Max va determina pariul la maxim, iar un rand de butoane Line va include numarul necesar de linii. Dupa setarea setarilor necesare, puteti incepe rotatiile facand clic pe butonul Start intermitent. Dupa oprirea rotatiilor, masina verifica prezenta combinatiilor profitabile pe liniile active si calculeaza castigurile. Daca clientul are intrebari, trebuie sa deschida fila „ajutor”.

Fiecare rotire de succes implica in continuare cresterea scorului in joc cu risc. Este standard pentru aproape toate utilajele de la Igrosoft. Aici puteti obtine de doua ori suma pentru o combinatie profitabila sau puteti pierde totul. Aici totul depinde de succesul sau esecul in alegerea unui card inchis oferit de masina. Daca valoarea cartii dvs. este mai mare decat cea a dealerului, atunci puteti retrage de doua ori castigurile sau puteti incerca sa o dublati din nou.

Știri relevante