Menu

Crearea contului la winmasters

Crearea contului la winmasters

Pentru a va deschide un cont la Winmasters, trebuie sa stiti ca sunt cerute multe date personale, sa nu completati date false, pentru ca daca o faceti, veti avea banii blocati, sa nu jucati la pariuri daca nu aveti varsta legala si nici nu veti primi plicuri acasa de la Winmasters.

Ca sa va deschideti contul, trebuie sa intrati pe site-ul Winmasters.ro si dati click pe butonul “inregistreaza-te acum” aflat in partea dreapta sus a paginii unde se va deschide un formular format din 3 coloane, dispuse dupa cum urmeaza:

-coloana 1 contine datele personale, ca numele si prenumele, data nasterii, nationalitatea, CNP-ul sau adresa de e-mail sau adresa de domicilui.

-coloana 2 se refera la numele de utilizator, parola ( 6-20 de caractere si trebuie sa contina doar numere si litere ). Moneda in care doriti sa jucati, dar si modalitatea de afisare a cotelor.

-coloana 3 contine codul de Securitate, confirmarea varstei si acceptarea termenilor si a conditiilor

Apoi, apasati pe butonul “creaza cont” pentru a deschide contul de pariuri la Winmasters.

Dupa completarea formularului de inregistrare, veti primi un mail ce contine un link de activare a contului de pariuri. Dati un click si va puteti loga folosind userul si parola pe care le-ati ales la inregistrare. Urmatorul pas este de a depune bani in cont.

Știri relevante