Menu

Crearea unui cont de pariuri la Superbet

Crearea unui cont de pariuri la Superbet

Nu exista multe case de pariuri online in Romania la care sa iti deschizi cont asa de usor, dar Superbet este una dintre ele, iar compania locala a obtinut lucruri remarcabile in ultimii doi ani. De la infiintare, s-a extins treptat dincolo de granite si este acum considerata pe larg ca una dintre cele mai influente companii de jocuri de noroc online din Romania. Mai recent, au incercat sa-si extinda baza de clienti si sa profite de popularitatea crescanda a jocurilor de cazino si a pokerului pe tot continentul cu deschidere cont superbet.

Si-au diversificat metodele de plata si merg la lungimi mari pentru a se asigura ca toti clientii lor sunt capabili sa depuna folosind o solutie convenabila. Acestia nu percep o comisie pentru depuneri si retrageri, fiind in acelasi timp stickere pentru securitate si manipulare corecta a informatiilor personale. Compania este condusa de cel mai mare grup Gauteng Gambling si este licentiata in Romania.

Superbet organizeaza cateva promotii destinate jucatorilor din Romania, dar acestea se concentreaza exclusiv pe cei care au deja un cont si un record permanent cu casa de pariuri. Nu este nimic in neregula in a oferi stimulente jucatorilor dedicati, dar este totusi surprinzator faptul ca bookie-ul nu a gasit util sa adauge un bonus de bun venit, asa cum fac si alti operatori deschisi jucatorilor din Romania. Unibet, Betvictor sau Bet at Home, printre altele, au oferte destul de decente pentru jucatorii acestui continent si deschidere cont superbet.

Nici macar jucatorii locali nu vor primi nimic in schimbul primului lor depozit la deschidere cont superbet, astfel incat noii membri vor trebui sa profite la maxim de banii pe care isi pot permite sa cheltuiasca. Respectarea totala a Superbet fata de stimulente este de la sine inteles daca ramaneti suficient de mult timp pentru a face depuneri ulterioare. Niciunul dintre ei nu se potriveste cu vreun procent si pentru a inrautati lucrurile, raspandirea vestii prin trimiterea unui prieten nu va declansa nici un salariu.

Schema de loialitate oferita de Superbet este insuficienta la deschidere cont superbet, iar jucatorii vor incepe sa se bucure de beneficii abia dupa ce vor obtine statutul VIP. Puteti dura ceva timp sa acumulati punctele de calcul necesare si chiar si atunci cand veti face acest lucru, recompensele nu va vor matura de pe picioare. Practic, pachetul VIP consta in 10% din pierderile returnate sub forma unui pariu gratuit, care este supus cerintelor de pariere.

Știri relevante