Menu

Cresterea mizei pariurilor va fi un test in sine

Cresterea mizei pariurilor va fi un test in sine

Ridicarea mizei poate fi o provocare. Pariorii constata adesea ca marirea dimensiunii pariurilor lor va avea un impact asupra psihicului lor. Poate nu va dati seama, dar mintea voastra va deveni putin mai vulnerabila. De asemenea, puteti pierde un pic de certitudine – daca a fost o crestere semnificativa a dimensiunii pariului, s-ar putea sa va fie teama sa pierdeti o suma mare.

Dar nu vrem sa te sperii cu asta. Mai degraba, pregatiti-va pentru toate scenariile posibile. Pentru unii pariori, cresterea pariurilor nu are practic niciun efect negativ, deoarece sunt rezistenti mental.

Dupa cresterea dimensiunii pariurilor, incercati sa evitati greselile stupide. Trebuie sa fii mereu in cautare, trebuie sa faci fiecare analiza 100% (dar probabil ai facut asta inainte). Amintiti-va ca marirea dimensiunii pariurilor nu schimba nimic. Orice altceva ramane la fel. Nu ar trebui sa va schimbati obiceiurile nici macar. Cand ceva functioneaza, nu exista niciun motiv sa ne amuzam.

Cu ce ​​procent ar trebui sa mariti miza pariurilor?

Probabil ca va ganditi cat de mare este adecvata o crestere a dimensiunii pariului. Faptul este ca aceasta este o chestiune extrem de individuala. Depinde de dvs. sa cresteti dimensiunea pariurilor intr-un mod rezonabil. Trebuie sa va simtiti bine in legatura cu cresterea. Acest lucru inseamna ca nu ar trebui sa va ridicati pariurile inutil (dar o crestere de, sa zicem, 1-3% nu este, de asemenea, ideala).

O marja rezonabila pentru cresterea pariurilor este de 10-25%. In niciun caz nu va recomandam sa mariti dimensiunea pariurilor cu 50% sau mai mult. In acest caz, ati fi semnificativ mai vulnerabil din punct de vedere mental, procesele dvs. de gandire s-ar schimba si cel mai probabil ati incepe sa pierdeti. Pur si simplu ai fi aruncat. Nu vrei asta.

Cresterea mizei pariurilor va fi un test in sine

Sa aruncam o privire la un exemplu de situatie similara:

  • Avem un parior care a inceput cu 20.000 RON.
  • El a decis sa riste 5% din fondul sau initial la fiecare pariu. Aceasta inseamna ca pariul sau constant a fost de 1.000 RON.
  • Dupa 100 de pariuri evaluate, pariorul nostru a avut 25.000 RON, ceea ce inseamna ca a obtinut un profit de 5.000 RON.
  • Ca urmare, randamentul investitiei (ROI) este de 5%. In medie, castiga 50 RON cu un pariu de 1.000 RON.
  • Casa de pariuri a castigat incredere si a crezut ca se afla intr-un moment in care a reusit sa faca fata dimensiunilor mai mari ale pariurilor.
  • A decis din nou sa riste 5% din fondul sau bancar la un singur pariu. Marimea pariului a crescut cu 25%. In loc de 1.000 RON, un parior pariaza acum 1.250 RON pe un singur bilet.

Asigurati-va ca ati dovedit cu adevarat ca sunteti capabil sa gestionati dimensiunea mai mare a pariurilor si responsabilitatea asociata. Ar trebui sa va mariti pariurile in mod ideal atunci cand va descurcati bine, nu cand va aflati in mijlocul unei serii proaste. In acest caz, poate doriti sa va ganditi la reducerea dimensiunii pariurilor (mai ales daca seria proasta este cu adevarat lunga).

Dupa ce ati studiat intreaga noastra scoala de pariuri, ar trebui sa va aflati intr-o pozitie excelenta de plecare pe calea catre statutul de pariuri profesionale. Cu toate acestea, retineti ca nu veti deveni unul peste noapte. Dar daca perseverati si continuati educatia, aveti mari sanse de succes!

Felicitari! Ati finalizat cu succes intregul curs!

Știri relevante