Criterii de urmarit cand alcatuiti un bilet multiplu

Pariuri nule – Daca o selectie este anulata, atunci numarul picioarelor din acumulatorul dvs. va fi redus, acest lucru este important daca exista un numar minim de picioare necesare pentru oferta. Daca pariati intr-un sistem de bonusuri pe niveluri, veti cobori la nivelul urmator.

Sport si piete – Majoritatea bonusurilor acca sunt pentru fotbal, dar le puteti gasi in mod regulat pentru tenis si alte sporturi. Aveti grija, insa bonusul poate fi limitat la o anumita piata. De exemplu, daca bonusul ACCA se aplica meciurilor din Marea Britanie, doar un meci european nu va tine cont de cerintele de pariere.

Plati maxime – Suna cu adevarat atractiv sa castigi un acumulator de 14 ori, dar ai grija ca aceste pariuri si bonusuri aferente sa fie limitate, de aceea nu te indepartati si incercati sa optimizati pariul pentru a maximiza suma bonusului dvs. fara a lovi nicio limita.

Bonus – Sumele bonusului sunt, de obicei, returnate in plus fata de castiguri ca numerar, dar merita verificat. Unele promotii anterioare au returnat bani ca bani promoti care nu pot fi retrasi sau chiar ca un pariu gratuit.

Acumulatorii onestati pro convingerea sunt in mod necesar cea mai buna valoare pentru pariurile pe bani. Marjele de la casele de pariuri sunt combinate in mai multe pariuri si, prin urmare, rezervarile de pariuri lire sterline obtin mai mult profit din pariuri multiple in comparatie cu pariurile unice. Puteti citi mai multe despre acest lucru in ghidul nostru de pariuri acumulator.

Din acest motiv, majoritatea site-urilor de pariuri bune ofera un fel de oferta pentru mai multe pariuri, fie ca este vorba de o asigurare, un bonus sau un pariu gratuit. In acest fel, va ofera o parte din acea marja inapoi si, in timp, acest lucru se va adauga la castigurile dvs. sau, cel putin, va reduce pierderile.

Sport disponibil – In general, mai multe cluburi de acca sport sunt mai bune, deoarece acest lucru va ofera flexibilitatea de a paria pe ceea ce va place, permitandu-va sa combinati si sa selectati selectiile dintre sport. Chiar daca pariati de cele mai multe ori pe picior, tot un club sportiv va ofera mijloacele de a solicita totusi pariul saptamanal gratuit in afara sezonului obisnuit de fotbal.

Piete disponibile – Majoritatea cluburilor acca sunt limitate la pariurile inainte de meci si la liniile W-D-W, insa unele cluburi va permit sa utilizati in selectii de joc sau sa pariati pe mai multe linii, cum ar fi ambele echipe pentru a marca. Din nou, cu cat sunt mai multe optiuni, cu atat mai bine in opinia mea.

Știri relevante