Crystal Ball slot din Stapanul Inelelor plin de rotiri

Crystal Ball slot din Stapanul Inelelor plin de rotiri

Uita-te in bila de cristal magica si ai putea gasi rotiri gratuite si alte bonusuri speciale! Slotul online Crystal Ball te va conduce intr-o lume a vrajitorilor si a magiei.

Simbolul salbatic va activa, de asemenea, jocul Bonus Crystal Ball. Obtineti trei bile de cristal oriunde pe role si veti fi recompensat cu rotiri gratuite! Chiar mai bine, rotirile gratuite includ simbolul bonus special.

Un simbol va fi ales la intamplare si se va transforma intr-un super salbatic. Aceste super salbatice sunt biletul tau la victorii uriase. Rotiti o linie castigatoare formata din super-wild si vor acoperi rolul complet, iar combinatiile dvs. castigatoare vor fi adaugate. Acum este magie!

O lume a magiei si a aventurii ii asteapta pe cei suficient de indrazneti sa o profite. Dar, nu ar trebui sa incarcati capul inainte in necunoscut. Daca trebuie sa va asumati un risc, ar putea la fel de bine sa utilizati aceasta versiune Gamomat si sa consultati Crystal Ball pentru raspunsuri si sa vedeti ce va depinde viitorul daca veti intreprinde aceasta sarcina. Veti gasi o grafica medie, un bonus de rotiri gratuite si o sansa de a castiga un jackpot in valoare de 5.000 de ori miza dvs. Asa ca impacheteaza-ti aventurierul grozav si curajos si fii pregatit pentru a fi testata hotararea ta

Crystal Ball este un slot cu 5 role, 3 randuri, cu 5 linii de plata fixe. Jucatorii isi pot stabili pariurile intre 0,05 $ si 100 $ pe rotire. Apasati butonul verde intermitent pentru a roti rolele si a incepe jocul. Cu toate acestea, daca nu aveti chef sa invartiti manual, puteti activa Redarea automata. De acolo, jucatorii pot seta numarul de rotiri automate, o limita de castig sau pierdere, un singur prag de castig si daca jocul automat se opreste daca se castiga rotiri gratuite.

Rolele au un amestec de icoane de carti de joc si obiecte si creaturi magice. Vrajitorul, un unicorn, o potiune verde, un colier de argint cu o bijuterie albastra si icoane de carti de joc de la 10 la A. Simbolul special este o minge de cristal fierbinte care actioneaza atat ca salbatic, cat si ca imprastiat. Este folosit pentru a activa caracteristica speciala de rotiri gratuite.

Exista o singura caracteristica speciala – rotiri gratuite. Acestea sunt activate prin colectarea a trei sau mai multe dispersii cu bile de cristal. Este posibil sa castigi tururi suplimentare suplimentare. Bonusul incepe prin extragerea unui simbol aleatoriu din tabelul de plati pentru a fi bonusul.

Crystal Ball este un titlu de varianta medie cu un RTP de 96,12%. Cu o singura caracteristica speciala, nu are prea multa varietate si doar cinci linii de plata inseamna ca poate sa dureze un timp pentru ca orice victorie sa ajunga. Jackpotul de 5.000 de mize va ispiti, fara indoiala, pe unii jucatori, dar in afara de asta, nu exista nimic in aceasta versiune Gamomat pe care sa nu-l gasesti in alta parte.

Știri relevante