Menu

Cu ascunderea locatiei poti evita limitarea contului

Cand jocuri de noroc in Romania, pariati cu companii care detin o licenta de jocuri de noroc din Romania care le permite sa va ia personalizarea. In schimb, ei sunt obligati legal sa va ofere anumite protectii, iar operatorii insisi primesc protectii in conditiile legii.

Companiile de jocuri de noroc trebuie sa verifice ca sunteti un rezident al tarii in care va aflati pentru a va lasa sa pariati pariuri, trebuie sa va verifice si unde va aflati cand incercati sa pariati. Ei fac acest lucru verificand locatia dvs. prin intermediul I.P. abordare.

Multi oameni folosesc retele virtuale private sau VPN-uri, pentru a-si masca locatia si de multe ori pentru a spune unui site web ca sunt intr-un loc cu totul altul.

Daca utilizati un VPN pentru a paria, contravineti 100% termenilor si conditiilor lor si, daca vi se pare, veti fi suspendat / interzis.

Multi oameni folosesc VPN-uri din motive de securitate si nu exploateaza o rezervare. Daca utilizati unul, totusi, aveti grija ca, daca sunteti suspectat, puteti fi interzis.

Multe persoane folosesc VPN pentru a paria in strainatate, daca sunt intr-o tara in care rezerva nu va lua pariurile. Acest lucru nu este permis si din nou daca sunteti prins, veti fi avertizat sau blocat. Daca ati castigat un pariu este posibil sa nu vi se plateasca.

Ca majoritatea lucrurilor, daca folositi un VPN rar pentru a pune pariul ciudat (sa zicem ca sunteti in strainatate), atunci in realitate nimeni nu va observa. Daca utilizati un VPN in mod regulat si mai ales daca I.P. adresa sare de fiecare data cand va conectati, puteti primi semnalizare si puteti gasi contul restrictionat.

Pariuri sportive live Evident daca va inscrieti pe un site de pariuri cu mai multe aliasuri false, le incalcati conditiile si legea, si veti fi interzis daca sunteti prins. Cei mai multi oameni care au facut acest lucru in trecut au facut acest lucru pentru a exploata bonusuri sau pentru a folosi bani pentru a spala bani.

Exista insa anumite zone cenusii, in care mai multi pariori normali pot fi prinsi. De exemplu, multi operatori restrictioneaza conturile sau ofertele introductive la o singura gospodarie sau I.P. adresa pentru a preveni acest lucru. Desigur, insa, multi adulti ar putea trai la aceeasi adresa in mod legitim.

Daca va inscrieti la o rezervare, utilizati un bonus si apoi aflati ca ati fost blocat din cauza mai multor conturi sau abuzuri bonus, ar putea fi pentru ca altcineva din acea casa sau care utilizeaza conexiunea la internet, are deja un cont.

Unul dintre motivele pentru care veti gasi ca metodele de plata eWallet, cum ar fi Skrill si Neteller, sunt adesea excluse din promotii, se datoreaza folosirii lor anterior in defraudarea contului in site-urile de pariuri.

Știri relevante