Cu cate numere se castiga la loto

Pentru jucatorii Loteriei neinitiati care ar fi putut achizitiona impulsiv un bilet, am decis sa descompunem toate modalitatile posibile de a castiga. Stii, in caz.

In primul rand, elementele de baza. Lotusul Loteriei este format din 6 numere totale alese aleatoriu de doua ori pe saptamana. In fiecare miercuri si sambata la 22:59 p.m. EST, are loc un desen live. Toate numerele sunt tiparite pe bile albe sau rosii si sunt introduse intr-o masina automata care scuipe cifrele castigatoare.

Primele 5 numere (albe) sunt cuprinse intre 1 si 69. Numarul final (rosu) se numeste Loteriei. Poate fi oriunde intre 1 si 26.

Atunci cand achizitioneaza un bilet, jucatorii pot selecta singuri toate cele 6 numere sau pot face o „alegere rapida” si pot primi un set de numere generat la intamplare. Biletele sunt de 2 USD fiecare, dar puteti plati un USD in plus la momentul achizitiei pentru a-si actualiza biletul la „Super lotto”.

Componenta „Super lotto” inseamna ca premiul in numerar va fi cel putin dublu daca aveti un bilet castigator pentru orice altceva decat jackpot-ul pentru marele premiu.

Bonusul „Super lotto” este anuntat la momentul extragerii si nu se aplica castigurilor jackpot-ului. Daca ati potrivit toate cele 5 numere albe si ati selectat „Super lotto” in momentul achizitionarii biletului, veti castiga 2 milioane de dolari (in loc de un milion de dolari standard). Pentru toate celelalte premii, bonusul „Super lotto” va fi fie 2x, 3x, 4x sau 5x castigurile dvs.

In ultimul desen din 9 ianuarie, Loteriei a anuntat ca au fost vandute 28 de bilete cu toate cele 5 numere albe. Castigatorii premiului de 1 milion de dolari nu si-au revendicat inca banii, dar majoritatea statelor le ofera jucatorilor cel putin 180 de zile pentru a se prezenta.

Sansele generale de a castiga oricare dintre premii incepand de la 4 USD sunt 1 in 24,87. In afara sanselor, luati acasa o suma forfetara, nu uitati sa angajati un avocat.

Majoritatea oamenilor ar fi de acord cu faptul ca riscul ca oricare dintre aceste evenimente sa li se intample este destul de slab.

Sa ne uitam la un alt mod. Presupunem ca ati mers pe cel mai mare stadion din lume – ceea ce se intampla sa fie in Coreea de Nord. Stadionul a fost umplut la capacitate. Ca parte a pretului biletului dvs., ati fost inscris intr-o loterie unde puteti castiga o masina noua. In acest caz, sansele dvs. de castig sunt de 1 la 150.000.

Ati fi asezat pe marginea scaunului dvs. in acel stadion in timp ce citesc numarul biletului sau credeti ca, realist, nu veti castiga? Pentru a egala sansele de a castiga loteria Loteriei, ar trebui sa umple acelasi stadion cu o capacitate de 1.947 de ori mai mult si sa-i pui pe toti acei oameni impreuna si sa ai acelasi desen pentru masina. Ar crede cineva ca ar putea castiga de fapt intr-o multime de oameni atat de mari?

Inca nu esti convins? Daca ar da un nou camin doar unei persoane si a intrat toata lumea din cele sase state cele mai populate din Statele Unite, aceasta ar echivala cu sansele dvs. de a castiga la loterie.

Știri relevante