Menu

Cu cine lucreaza la Consiliul de pariuri si jocuri

Cu cine lucreaza la Consiliul de pariuri si jocuri

Unul dintre principalele obiective ale Consiliului de pariuri si jocuri, cel putin in lunile si anii de formare, este sa abordeze problema jocurilor de noroc cu probleme si abordarea industriei in acest sens. Speranta este ca va contribui la cresterea increderii publice a firmelor de jocuri de noroc, stabilind un „standard ridicat” pentru a face fata jucatorilor cu probleme si a modului in care acestea sunt ocupate de sectorul de pariuri in ansamblu. Prima parte a acestui obiectiv este crearea unui nou cod de conduita, la care toate companiile care se alatura asociatiei vor trebui sa se inscrie.

Consiliul de pariuri si jocuri a fost infiintat pentru a lucra indeaproape cu Comisia de jocuri de noroc din Regatul Unit, care este organismul de reglementare al tarii pentru jocuri de noroc. Perechea de organizatii vor lucra impreuna pentru a introduce o strategie la nivel national pentru combaterea prejudiciilor legate de jocurile de noroc, cu un mesaj care promoveaza jocul responsabil in centrul acesteia. Consiliul BG va lucra, de asemenea, in tandem cu GamCare si cu Young Trust Gamers and Gamblers Eduction Trust pentru a educa tinerii despre jocuri de noroc mai sigure.

Reprezentand aproximativ 90% din industria jocurilor de noroc, fara a include loterii, Consiliul de pariuri si jocuri a propus o serie de „angajamente executorii” pentru membrii sai. Prin urmare, membrii sunt „obligati” sa ia in considerare aceste angajamente in toate relatiile sale. In timp ce Consiliul BG nu raspunde din punct de vedere tehnic la niciun departament sau ministru guvernamental, ei lucreaza in stransa asociere cu membrii Parlamentului pentru a continua agenda membrilor industriei jocurilor de noroc pe care o reprezinta Consiliul.

Membrii sunt, de asemenea, de acord sa adere atat Grupului Industriei pentru Codul Jocurilor de noroc responsabil pentru publicitatea sociala responsabila, cat si obiectivele Grupului de combatere a spalarii banilor impotriva jocurilor de noroc pentru combaterea spalarii banilor. Acestia vor lucra cu industria serviciilor financiare, precum si cu organismele de publicitate, partile interesate nationale si alti membri ai industriei jocurilor de noroc pentru a se asigura ca lucrurile functioneaza cat mai bine posibil in tranzitie.

Știri relevante