Menu

Cu contul paysafecard gestionezi mai bine pariurile

Cu contul paysafecard gestionezi mai bine pariurile

Pentru a incepe utilizarea sistemului, trebuie sa va inregistrati detaliile la serviciul Paysafecard. Va veti putea inregistra complet gratuit pe site-ul lor web. In esenta, tot ce trebuie sa faceti pentru a va configura propriul cont personal este sa le oferiti informatii personale de baza, cum ar fi numele, prenumele, data nașterii, adresa și presto, sunteti gata! Dupa ce aveti un cont, acest lucru va va oferi posibilitatea de a va gestiona și verifica voucherele.

Tichetele Paysafecard pot fi cumparate de la multi furnizori diferiti sau, alternativ, de pe internet in sine. Odata cumparat un voucher, acesta este valabil 12 luni. Daca nu efectuati o achizitie in aceasta perioada de timp, o taxa de 2 € se scade din valoarea totala a voucherului. Compania a pus la dispozitia clientilor vouchere de 10, 25, 50, 100 și 300 de ron. Daca doriti sa achizitionati o suma mai mare decat valoarea maxima a voucherului, puteti combina pana la 10 coduri PIN Paysafecard pana la maximum 5000 ron.

Retineti ca suma pe care o primiti poate varia in functie de tara din care achizitionati cardul. Cu toate acestea, nu trebuie sa cumparati un card in Euro, daca nu doriti. Din fericire, Paysafecard-urile sunt disponibile și in diferite monede europene. Cand cumparati cardul, veti putea, de asemenea, sa va transferati fondurile dintr-o moneda in alta.

In ultimii ani, Paysafecard a facut echipa cu una dintre principalele optiuni de plata din lume, Mastercard, pentru a oferi utilizatorilor optiunea de a putea face cumparaturi in orice magazin electronic care accepta optiunea de plata. Deci, daca aveti reședinta in Austria, Germania, Franta sau Marea Britanie, puteti alege Paysafecard Mastercad in schimb. Cardul functioneaza similar cu un card de debit. Daca aveti unul, puteti incarca creditele Paysafecard și puteti utiliza in orice magazin care accepta Mastercard, indiferent daca este online sau nu. Mai mult, puteti alege, de asemenea, sa va retrageti fondurile de la bancomate.

Știri relevante