Menu

Cu Maxbet pariezi la virtuale si castigi bani si rotiri

Cu Maxbet pariezi la virtuale si castigi bani si rotiri

Maxbet este cunoscut mai degraba ca un casino decat ca o casa de pariuri completa. In aceasta perioada cand stam mai mult in casa din coditii vitrege, ceea ce merge bine sunt toate jocurile de noroc online. Daca iti e dor de bilele de la lucky six sau de cursele de cai si caini din 5 in 5 minute cum erau cand jucai in agentie, te anuntam bucurosi ca le gasesti din plin la Maxbet.

Ceea ce este si mai frumos este ca in saptamana mare ai parte de o promotie speciala pe Maxbet la sectiunea virtuale cu premii pentru fiecare participant de pana la 300 ron si 300 de rotiri gratuite in perioada 10.04-19.04.2020. Daca este incantat de aceasta promotie te asteptam pe Maxbet la sectiunea promotii. Dupa ce identifici acasta promotie trebuie sa ai grija ca la sectiunea cod bonus sa introduci codul “BONUSVIRTUALE” pentru a fi sigur ca in momentul in care atingi unul din cele 5 praguri de bonus zilnic, vei primii premiile garantate de fiecare prag in parte.

Suma  minima ce trebiue rulata in promotie este de 100 ron si iti garanteaza 50 de rotiri gratuite la unul din jocurile eligibile din promotie. Nu trebuie sa confunzi suma de rulaj cu cea de depunere. Depui ce suma doresti daca nu ai cont, dar rulajul inseamna sa pariezi suma respectiva. De exemplu poti depune doar 50 ron, dar daca esti suficient de norocos la unul din jocurile unde trebuie sa indeplinesti conditiile de rulaj pentru premii si obtii un castig din care sa joci, atunci poti asigura din acel castig sa zicem cel putin rulajul minim al promotiei.

Restul de 4 praguri de rulaj si premiile pe care le poti obtine zilnic din promotie le vei gasii pe pagina dedicata din cadrul sectiunii Promotii disponibila pe Maxbet.

Știri relevante