Menu

Cu skrill vip vei obtine taxe mai mici la retrageri

Cu skrill vip vei obtine taxe mai mici la retrageri

Programul VIP Skrill ofera mai multe avantaje care va vor permite sa va bucurati de o serie de imbunatatiri valoroase, cum ar fi comisioane mai mici, suport VIP 24/7, promotii speciale exclusiviste, garantie de incasare a banilor 100% antifrauda si conturi suplimentare in diferite monede.

Pentru a progresa prin nivelurile de membru VIP, programul Skrill VIP este usor de navigat. Cu cat transferati mai mult utilizand e-mailul dvs. Skrill, cu atat veti obtine mai multe beneficii si recompense VIP. Exista patru niveluri VIP, iar nivelul dvs. VIP este ajustat pe perioada calendaristica trimestriala. Pe masura ce avansati prin nivelurile programului Skrill VIP, beneficiile cresc.

Pentru a deveni VIP, trebuie sa va verificati contul Skrill. Aceasta este o procedura simpla, care necesita doar sa-l ajutati pe Skrill sa isi indeplineasca obligatiile printr-un simplu control KYC. Aflati cum sa va verificati contul Skrill.

Veti putea vedea ca sunteti actualizat, cautand VIP-ul in sectiunea de stare a contului din contul dvs. Toate VIP-urile pentru prima data (nu ati fost niciodata VIP anterior) vor primi si notificari prin e-mail cu privire la actualizarea lor de la Skrill.

Cu toate acestea, daca indepliniti criteriile de eligibilitate pentru a va alatura programului nostru, puteti beneficia de o actualizare instantanee VIP bronz, cu transferuri de 0 € necesare.

Skrill au 4 niveluri VIP diferite: Bronz, Siler, Aur si Diamant. De indata ce atingeti pragul minim al tranzactiilor, contul dvs. va fi actualizat la nivelul urmator. Trebuie sa tranzactionati suficient in trimestrul curent pentru a va asigura statutul VIP pentru trimestrul urmator.

Cu toate acestea, pentru a va garanta statutul VIP pentru trimestrul urmator (trimestrul 2), va trebui sa va asigurati ca tranzactionati suficient in Q1 pentru a va asigura ca va pastrati statutul VIP.

Acest lucru poate parea excesiv de complicat la inceput, dar dupa ce intri in fluxul de lucruri, vei vedea ca este foarte simplu.

Știri relevante