Menu

Cu sportingbet motive sa iei bonus de 100% la prima depunere

Cu sportingbet motive sa iei bonus de 100% la prima depunere

Inregistrati si depuneti 200 ron sau mai mult. Plasati un pariu sportiv de minim 200 ron la o cota de 1.50 (2.0) sau mai mare. Exclude cursele de cai. Numai jucatori noi. Daca pariul este pierdut, primiti pana la 200 ron bani inapoi ca FreeBet pentru Sportingbet. Se aplica Termenii si conditiile complete.

Sportingbet este unul dintre cei mai importanti case de pariuri multilingve si multinationale din lume si sunt cunoscuti pentru ofertele lor de pariuri online exceptionale gratuite. Diferitele site-uri web servesc milioane de clienti in peste 26 de limbi diferite si au suportul GVC Holdings.

Acestea raman populare pentru platforma lor de pariuri directa, care ofera jucatorilor un loc usor de utilizat pentru a obtine o valoare excelenta pe pariurile lor. Casele de pariuri romane Sportingbet ofera pariuri excelente in joc, care au un mare interes pentru clienti si sunt doar o platforma excelenta pe care sa o pariezi sportul preferat.

Sportingbet Romania invita clienti noi si cu un nou bonus de bun venit si este si unul destul de generos. Maximul pe care il puteti lua in oferta de inscriere de la Sportingbet este de 200 ron!

Sportingbet ofera un bonus de bun venit de 200 ron. In primul rand, trebuie sa inregistrati un cont la Sportingbet, sa faceti o depunere de minim. 200 ron plaseaza un pariu sportiv de 200 ron la cota de 2.00 sau mai mare.

Daca pariul dvs. este pierdut, Sportingbet va va emite un pariu gratuit egal cu valoarea mizei pana la 200 ron.

Aceasta oferta de inscriere este disponibila tuturor clientilor noi si este disponibila o singura data pentru fiecare client, per gospodarie, pentru fiecare cont, pentru fiecare adresa IP.

Pur si simplu conectati-va la Sporting bet si inregistrati-va un cont, asteptati verificarea lui Sportingbet si de acolo faceti doar pariul.

Pariu de rezerva de 200 ron – Banii inapoi ca FreeBet. Doar clienti noi. Numai jucatori noi. Inregistrati si depuneti 200 ron sau mai mult. Plasati un pariu sportiv de minim 200 ron la o cota de 1/1 (2.0) sau mai mare. Exclude cursele de cai. Numai jucatori noi. Daca pariul este pierdut, primiti pana la 200 ron bani inapoi ca FreeBet. Se aplica Termenii si conditiile complete.

Știri relevante