Menu

Cu super combo de la Gets Bet ai pariu multiplu la un meci

Cu super combo de la Gets Bet ai pariu multiplu la un meci

Pe masura ce studiem promotii de la Gets Bet ne formam ideea ce este o casa de pariuri tot mai completa din punct de vedere al ofertelor pe care le prezinta pentru clientii sai. Daca pana nu demult erau putine case de pariuri care ofereau posibilitatea de a combina mai multe optiuni de pariere la acelasi eveniment, acum aceasta optiune parca este tot mai generalizata in randul caselor de pariuri online.

Gets Bet permite doar 6 optiuni diferite sa poata fi combinate pe un pariu super combo, dar zicem noi ca este arhi suficient si cota care se poate obtine in functie de optiunile selectate se poate ajunge la castiguri substantiale. In orice caz trebuie sa cautati in oferta Gets Bet doar acele partie care permit pariul super combo si sa alegeti cele mai plauzibile evenimente ce se pot intampla la un meci de fotbal sau alta disciplina sportiva unde este disponibila optiunea super combo, dar de regula se gaseste la ligile de top din fiecare campionat major de fotbal.

Fie ca sunt goluri marcate pe reprize sau per total, cartonase, cornere, marcatori cu pariul super combo puteti sa va faceti singuri combinatia castigatoare si sa dati marea lovitura la pariuri sportive. Trebuie sa stiti ca acest tip de pariu nu are optiunea de cashout, iar daca alegeti sa plasati in combo si un marcator, iar aceasta nu joaca pe teren se scade cota combo cu procentul aferent. Daca marcatorul selectat nu marcheaza si este schimbat, pariul combo este considerat pierdut.

Sfatul nostru este mare atentie la acest tip de pariu, ce selectii introduceti in combo pentru a fi cat mai usor de castigat si sa va aduca si satisfactia castigului mult asteptata. Evident pentru toate acestea trebuie sa detineti neaparat un cont de Gets Bet verificat si sa aveti fonduri de pariere in cont.

Știri relevante