Menu

Cu superbet ai rotiri gratuite la multe sloturi

Cu superbet ai rotiri gratuite la multe sloturi

Rotirile gratuite sunt o caracteristica importanta a acestui slot. Acestea sunt declansate atunci cand 3 sau mai multe simboluri insigna aterizeaza imprastiate pe role. Vi se acorda 15 jocuri gratuite. Caracteristica este redata la acelasi nivel cu rotirea de declansare. Deci, daca SuperBet este la nivelul 1, 2 sau 3, atunci multiplicatorii salbatici stivuiti vor aparea pe rola centrala, rolele 2, 3 si 4 sau, respectiv, pe toate cele 5 role. In timpul rotirilor gratuite, toate castigurile wild sunt dublate. Ca atare, atunci cand superbet rotiri gratuite este la nivelul 1, 2 sau 3, multiplicatorii wild valoreaza x6, x12 sau, respectiv, x18.

Veti descoperi ca functia de rotire gratuita este lovita destul de des pe masura ce jucati. Datorita platilor duble pentru castigurile wild, puteti acumula cateva castiguri mari din functie. Desigur, este de la sine inteles ca cele mai impresionante castiguri sunt castigate atunci cand joci cu optiunile superbet rotiri gratuite la cel mai inalt nivel. Jocurile gratuite pot fi redeclansate si in timpul jocurilor gratuite, prin aterizarea a inca 3 scatters. Apasati acest lucru si puteti pune in buzunar niste bani seriosi din functie.

Cu superbet ai rotiri gratuite la multe sloturi

Cand joci acest slot pe un computer desktop, are deja aspectul unui joc mobil de asemenea plin de superbet rotiri gratuite. Prin urmare, nu este o surpriza ca slotul este compatibil cu dispozitivele mobile. Disponibil pentru dispozitivele care ruleaza pe sistemele de operare iOS si Android, slotul este compatibil cu o multime de telefoane mobile si tablete. Exista cateva diferente atunci cand comparam versiunea desktop si cea mobila a jocurilor. Ambele au un afisaj simplu, cu doar cele mai importante functii si setari ale jocului afisate pe ecranul principal. Diferenta cheie atunci cand jucati pe un dispozitiv mobil este ca jocul este operat prin atingere, ceea ce face de fapt experienta de joc mai captivanta si mai captivanta.

Cele mai importante momente ale acestui joc sunt numeroase cu superbet rotiri gratuite. Are senzatia nostalgica a unui slot clasic, cu un aspect superb actualizat. Grafica este remarcabila, iar muzica spatioasa si eterica creeaza o experienta de joc cool. Rotirile gratuite ofera o sansa la premii mari. Cu toate acestea, optiunile SuperBet si Superbet sunt cheia acestui joc. Aceste caracteristici personalizabile va permit sa va sporiti potentialul de castig. Daca aceste optiuni va atrag, va puteti bucura si de aceste alte sloturi NextGen, care se lauda, de asemenea, cu optiuni SuperBet (Eurobet în Italia).

Pentru a profita la maximum de acest slot, merita sa jucati cu superbet rotiri gratuite la nivelurile lor maxime. Acest lucru va ofera wild-uri stivuite pe toate rolele, cu un multiplicator x9, care creste la x18 in rotiri gratuite. Desi, avand in vedere ca acest lucru creeaza o gama de pariere de 3 RON – 300 RON per rotire, acest lucru face ca slotul sa fie mai potrivit pentru jucatorii experimentati si cu mize mari, decat pentru incepatori. Daca aceasta bifeaza casetele potrivite pentru dvs. si doriti sa jucati Superbet SuperBet cu bani reali, atunci nu uitati sa vizitati Royal Panda, cazinoul nostru cel mai recomandat.

Știri relevante