Menu

Cu superbet pariu ai tot timpul ce sa joci la pariuri

Pariubet_Default_image

Expansiunea Superbet – nu doar achizitionarea lui Superbet, ci si acordul din 2020 pentru achizitionarea unui pachet de 60% din actiunile operatorului de cazinouri online Lucky 7 – a fost ajutata de o investitie strategica de 175 de milioane de ron de la gigantul de capital privat Blackstone Group.

Desi acea investitie a ajutat la asigurarea finantarii pentru ambele achizitii, Magaletti spune ca valoarea oferita de Blackstone a mers dincolo de bani pentru superbet pariuri.

Aceasta investitie nu am vazut-o niciodata ca pe o injectie de numerar, spune el. Ceea ce ne ofera ca partener pe Blackstone este, desigur, capitalul de lucru care ne ajuta sa ne acceleram cresterea, dar si capacitatea de a ne consulta cu oameni foarte inteligenti, care inteleg unele dintre complexitatile industriei si ne ajuta sa facem sunet. decizii strategice.

Apoi, exista capacitatea de a accesa reteaua pe care o are o companie precum Blackstone. Am reusit sa interactionam cu companii precum Amazon, lucrand cu echipa de inovare de la [Amazon Web Services] AWS datorita investitiei in superbet pariuri.

Cu superbet pariu ai tot timpul ce sa joci la pariuri

Ne-au ajutat sa ne gandim la inovatie in modul Amazon si sa valorificam unele dintre resursele lor. Asta ne-a ajutat sa lansam Superclubul, care este un fel de program de loialitate imbunatatit.

Dar Magaletti noteaza ca investitia nu a impiedicat Superbet sa fie ghidat de viziunea fondatorului Sacha Dragic despre superbet pariuri.

Totusi, proprietatea Superbet este inca in mainile actionarului initial si fondatorului Sacha Dragic”, spune el. „A avea un fondator care gandeste pe termen lung astfel, iti permite nu doar sa te uiti la P&L zilnic, ci sa te gandesti la oferte pe termen lung extrase din superbet pariuri.

Aceasta intelegere cu Superbet este un exemplu grozav, deoarece, odata ce Sacha a stabilit ca aceasta este o afacere buna disponibila in superbet pariuri, am putut sa ne miscam foarte repede, asa cum nu ar putea o mare intreprindere. Iar entuziasmul sau molipsitor pentru crestere este unul dintre principalele lucruri care stau la baza misiunii noastre de a cuceri lumea.

Posibilitatea achizitiei unui operator parea imposibila pentru SuperBet chiar si recent in 2018, a declarat fostul fondator si presedinte executiv Sacha Dragic.

Cu toate acestea, doua achizitii recente au permis companiei romanesti sa-si extinda acoperirea pe noi piete, fara a-si compromite valorile de baza din superbet pariuri.

Vorbind ca parte a podcastului SBC Leaders, Dragic a inceput discutiile oferind o privire de ansamblu asupra SuperBet si a inceputurilor sale in 2008, mentionand modurile in care compania a evoluat de la un lider de retail la o putere online.

El a spus: Am infiintat SuperBet in 2008 si am inceput sa functionam in 2009. Scopul nostru initial a fost sa supravietuim si sa devenim un jucator important pe piata din Romania. Am trecut printr-un proces care ne-a luat patru sau cinci ani in care am stabilit o retea de retail. Suntem atat increzatori, cat si confortabili cu pozitia noastra de lider in retail.

Știri relevante