Menu

Cu superbet pariuri online ai cea mai buna experienta

Pariubet_Default_image

Cand legea s-a schimbat in Romania, iar pariurile si jocurile online au fost legalizate, am inceput sa invatam cum sa functionam in lumea digitala. In 2017, am reusit sa devenim un lider online – acesta a fost momentul in care am inceput apoi sa lucram la partea internationala a strategiei noastre de dezvoltare.

In ultimele luni, Dragic a explicat ca recentele achizitii de catre SuperBet ale Superbet Casino si Lucky 7 au contribuit la mentinerea unui ADN antreprenorial in cadrul companiei, cu superbet pariuri online.

El a adaugat ca cred ca aceste doua achizitii au dovedit ca trebuie sa evaluezi tot timpul. Daca m-ai fi intrebat in 2018 daca SuperBet va finaliza vreodata o achizitie, ti-as fi spus ca ar fi imposibil. Am un mare respect pentru superbet pariuri online, imi place compania si strategia lor generala – si am fost foarte foarte mare credincios intr-un singur brand si crestere organica.

Toate achizitiile care s-au facut cand eram CEO al SuperBet au fost companii de tehnologie care ne-ar aduce capacitatile tehnice pentru a creste. Dar nu m-am gandit niciodata sa achizitionez un operator.

Cu superbet pariuri online ai cea mai buna experienta

Apoi a intrat Johnny, care avea mult mai multa experienta in M&A datorita timpului petrecut la Flutter. El a spus ca ar trebui sa fim mult mai deschisi la ideea de achizitie. Am inceput apoi sa avem acele conversatii cu fondatorul Lucky 7, in care am convenit asupra unei investitii de capital de risc pentru a incepe afacerea sa mearga bine prin superbet pariuri online. Acest lucru ne-a condus apoi la obtinerea unui pachet majoritar de actiuni in companie.

Acesta a fost unul dintre acele exemple bune in care am vrut sa pastram acel superbet pariuri online in cadrul SuperBet. De aceea, Lucky 7 functioneaza aproape independent de noi; cautam sa vedem ce ne face sa facem impreuna. Dar cele mai multe dintre deciziile de afaceri importante sunt luate de fondatorii Lucky 7, partile interesate minoritare si conducerea Lucky 7.

Acesta este ceva care cred ca este foarte important – nu ar trebui sa ne punem obiectivul principal in genul de sinergii si integrare, ci mai mult pe pastrarea valorii. Iar valoarea inseamna a pune talentul pe primul loc.

Cu pariurile sportive online si lumea cazinourilor in crestere in fiecare zi, sunt multi nou-veniti care apar peste tot in lume. Dar sunt ele in siguranta? Chiar daca sunt sigure, pe care ar trebui sa le folositi si care ofera cea mai buna experienta de joc?

Cu sediul in Afumati, Superbet este cea mai mare casa de pariuri online din Romania. Gazduieste aproape 200 de angajati din Romania si din afara Romaniei. Superbet este creatia fondatorului si CEO-ului Sacha Dragic, iar de la infiintarea sa in 2008, platforma a castigat mai multe premii la CEEGC.

Știri relevante