Cucereste bogatiile antice cu slotul Rise of Egypt

Printre numeroasele sloturi din Egiptul Antic pe care le obtinem in fiecare an, exista unul din Playson, numit Rise of Egypt. Il prezinta pe Bastet in rolul principal, zeita pisicii, un razboinic si un protector in cultura civilizatiei antice. Este un joc cu grafica de inalta performanta, cu o tema plictisitoare si cu cateva alte argumente pro si contra pe numele sau, despre care veti afla mai multe din recenzia noastra.

In ceea ce priveste jocul sau, este un slot standard care face loc pentru 20 de linii pe cele 5 pe 3 tambururi. Gasesti mai multe simboluri de functii bune acolo, cum ar fi scatter-urile care iti dau rotiri gratuite sau wilds-urile in expansiune care apar pe mai multe role. Un jackpot de 40.000 de dolari este o posibilitate, in special datorita salbaticilor in expansiune care apar pe mulinete.

Parcurgand sistemul de pariuri utilizat, Rise of Egypt se simte ca slotul dvs. Playson standard, care va permite sa alegeti pariul dintr-un meniu. Valorile pe care le-au enumerat acolo variaza de la 0,20 USD la 100 USD, deci pentru 20 de linii active pariurile dvs. ar putea ajunge la 5 USD.

Cand vine vorba de cele mai bune castiguri la care puteti spera, sunt simbolurile obisnuite care le furnizeaza, oferind pana la 2.000 USD per combo. In timp ce scatter-urile pot plati pana la 5.000 de dolari, jackpot-ul de 40.000 de dolari necesita 20 de combinatii castigatoare pe toate liniile, ceea ce mi-as imagina ca wilds-urile in expansiune ar avea un rol major in realizarea acesteia.

Bastet insasi apare intr-unul dintre simbolurile Rise of Egypt. Este disponibil sub forma unei zeite pentru pisici, care se va extinde pe tamburul sau, daca va avea ca rezultat formarea unui combo nou. Intrucat apare doar pe rolele 2, 3 si 4, nu exista nicio modalitate de a obtine recompense direct de la wilds. Ele sunt foarte importante pentru a va ajuta sa obtineti mai multe combinatii castigatoare in acelasi timp, deoarece extinderea fac parte din toate. Cu trei salbatici in expansiune care apar in acelasi timp, nici macar nu ar fi fost atat de adanc sa speram pentru un ecran plin de combinatii cu 5 simboluri.

Cu un alt simbol de caracteristica in joc, un Pyramid Scatter, puteti declansa recompense generoase de pana la 50x pe pariu, plus ca veti primi si 12 rotiri gratuite. Atat pentru un premiu in bani, cat si pentru functie, aveti nevoie de minimum trei imprastieri. Rotiri suplimentare suplimentare vor fi obtinute prin aterizarea unui alt set de 3+ scatter. La fiecare salvare obtinuta se adauga 1 rotire gratuita la total, plus un simbol cu ​​un plata mai mica este actualizat la cel din urmatoarea pozitie. Cel mai mare numar de jocuri gratuite intr-o runda va fi de 35.

Știri relevante