Menu

Cum activez contul superbet

Cum activez contul superbet

Comisia pentru jocuri de noroc din Romania a anuntat reguli mai stricte pentru verificarea varstei. Inainte de aceasta, operatorii erau obligati sa verifice varsta oricarui jucator in termen de 3 zile si nu le puteau lasa pe jucatori sa retraga fonduri decat daca au verificat mai intai. Acum, operatorii (site-uri de pariuri sau cazinouri online) trebuie sa va verifice varsta inainte de a putea depune, miza sau chiar obtine un pariu gratuit sau un bonus de depunere.

Motivul pentru aceasta este evident si simplu. Acest lucru este pentru a opri copiii de la jocuri de noroc. Inainte de asta, cineva sub 18 ani putea sa joace online, chiar daca retragerea era imposibila. Acum, toti jucatorii vor fi verificati inainte de a putea accesa orice continut legat de jocurile de noroc. Regula se extinde chiar si la jocurile gratuite, cum ar fi demonstratiile de jocuri de slot. Chiar daca acestea nu sunt jocuri de noroc reale, Comisia pentru jocuri de noroc considera ca ar putea incuraja copiii sa joace.

Ca jucator, aceste noi reguli nu ar trebui sa te afecteze prea mult. Daca site-ul de pariuri nu va poate vedea varsta din lista electorala, va trebui sa va verificati varsta inainte de a putea juca. Majoritatea site-urilor de pariuri majore din Romania au un proces rapid, care va verifica contul in cateva ore.

Cunoaste-ti clientul (KYC)

KYC inseamna Know Your Customer. Aceasta expresie acopera tot ceea ce are legatura cu verificarea pariurilor, inclusiv varsta, adresa, proprietatea metodei de plata utilizate, orice alte documente sau informatii relevante. Verificarea KYC inseamna sa va faceti o idee de baza despre cine sunteti, desi pot fi necesare informatii suplimentare mai tarziu. De obicei, acest termen este folosit de oameni din industria pariurilor, mai degraba decat de pariori.

Cum sa va verificati contul de pariuri sportive

Pentru a va verifica contul de pariuri, urmati acesti pasi simpli:

  • Conecteaza-te la contul tau.
  • Deschideti „Contul meu”.
  • Faceti clic pe „Incepe verificarea”.
  • Incarcati documentele in campurile necesare.

Desi procesul exact difera intre diferitele case de pariuri, majoritatea urmeaza o procedura similara. Unele case de pariuri va ofera si optiunea de a trimite documente prin e-mail. Asigurati-va ca oferiti documentul exact pe care il solicita site-ul.

Documente tipice necesare pentru verificarea pariurilor

De obicei, un site de pariuri va va cere aceste trei documente:

  • ID cu fotografie: un act de identitate cu fotografie va confirma varsta si numele. Documentele acceptabile includ permisul de conducere (fata si spate), pasaport (foto si pagina de coperta) sau o carte de identitate nationala (fata si spate).
  • Dovada adresei: O dovada a adresei dovedeste ca locuiti la adresa pe care ati furnizat-o. Documentele acceptabile includ facturi de utilitati, contracte de inchiriere, extrase de cont, precum si multe altele enumerate in intrebarile frecvente de mai jos.
  • ID de plata: un ID de plata dovedeste ca detineti metoda de plata pe care ati folosit-o pentru depuneri sau retrageri. Acesta poate fi un extras de cont bancar, o fotografie a cardului dvs. de credit cu numere esentiale si CVV blocat, capturi de ecran cu portofel electronic sau altele.

Știri relevante