Menu

Cum ajuta Mastercard Romania pariorii sa castige

Cum ajuta Mastercard Romania pariorii sa castige

Cum in toata lumea tot mai multe servicii au inceput sa fie platite cu cardul, si in Romania se observa acceasi tendinta. De aici, si cardurile care sunt disponibile pentru aceste servicii au inceput sa apara. Printre acestea se numara si Mastercard.

In Romania, cardul Mastercard se poate emite de la aproape orice banca, tot ce trebuie sa faca un doritor rste sa mearga la unitatea bancara si sa solicite emiterea unui card Mastercard. Acest tip de card poate sa fie un card de credit sau unul de debit.Procedura de emitere a unui card Mastercard este una simpla si rapida.

Cum in Romania, tot ce tine de piata serviciilor si a platilor on line este intr-o continua dezvoltare, si casele de pariuri on line au inceput sa accepte depuneri si retrageri on line. Prin urmaare, depuneri si retrageri se pot face din contul de pariuri si pe baza cardului Mastercard.

Fiind unul dintre cele mai cunoscute si folosite tipuri de carduri, este de greu de crezut ca acest tip de card va fi refuzat de vreo casa de pariuri din Romania. Cel putin, din cele cat de cat serioase, nu va fi refuzat.

Pentru a folosi cardul Mastercard pentru depunerile si retragerile din contul de la o casa de pariuri on line, va trebui sa furnizati mai multe informatii, printre care unele cu caracter personal, iar altele ce tin de datele de identificare ale cardului, cum ar fi numarul cardului, codul de securitate de pe spatele cardului sau numele titularului cardului.

Un singur aspect trebuie retinut, si anume ca aproape toate casele de pariuri on line din Romania accepta doar depunerile de pe cardul Mastercard, nu si retragerile. Dar, se pare ca au inceput sa apara case de pariuri on line care accepta si retragerile de pe acest tip de card.

In concluzie, in Romania, cardul, de debit sau de credit Mastercard este acceptat de marea majoritate a caselor de pariuri on line.

Știri relevante