Menu

Cum alegi bonusul la superbet

Cum alegi bonusul la superbet

In cele mai multe cazuri, site-urile de pariuri cu bonus de bun venit ofera una dintre aceste doua optiuni. Unii, totusi, merg cu adevarat peste si dincolo si ofera noilor veniti ambele tipuri de bonus.

Pariuri gratuite

Pariurile gratuite sunt destul de simplu de inteles. Dupa cum arata si numele, sunt gratuite. Sunt una dintre cele mai populare oferte de bun venit caselor de pariuri din SA.

Pariurile gratuite sunt pariuri pe care le poti plasa fara a-ti folosi banii. Site-urile de pariuri cu bonus de bun venit isi recompenseaza noii utilizatori cu bani pentru a paria, sub forma de credite pentru pariuri.

Totusi, ceea ce face ca pariurile gratuite sa fie atat de populare ca bonusurile de bun venit este ca nu trebuie sa-ti creditezi contul cu bani inainte de a incepe sa pariezi.

Pariurile gratuite sunt o modalitate fantastica, fara riscuri, de a incepe sa pariezi, deoarece nu riscati sa pierdeti bani.

In unele cazuri, puteti sa va inscrieti si sa incepeti sa pariati imediat, in timp ce in altele, site-urile de pariuri cu bonus de bun venit va pot cere sa va verificati contul.

Pariurile gratuite pot veni sub diferite forme:

  • Pariuri simple gratuite → Obtinerea unei anumite sume de pe un site de pariuri si posibilitatea de a plasa un singur pariu cu suma primita
  • Mai multe pariuri gratuite → Obtineti o anumita suma de pe un site de pariuri si puteti sa o utilizati de mai multe ori modificand miza cu care pariati.

Cel mai bun din ambele lumi

Unele site-uri de pariuri cu bonus de bun venit fac eforturi suplimentare. Nu se opresc la pariuri gratuite sau la bonusuri egale la prima depunere, ci mai degraba le ofera pe ambele utilizatorilor noi.

In cazurile in care se face acest lucru, site-urile de pariuri cu bonus de bun venit ofera un pariu introductiv gratuit.

Odata ce pariul gratuit este jucat si utilizatorii noi sunt gata sa faca prima depunere, site-urile de pariuri cu bonus de bun venit merg mai departe si potrivesc prima depunere cu un procent din prima depunere (100% sau 200%).

Ce bonus de pariere este cel mai bun?

O mare parte din aceasta se bazeaza pe ceea ce preferati si ceea ce doriti de la site-urile de pariuri cu bonus de bun venit.

Pariurile gratuite sunt grozave pentru ca sunt gratuite, dar adesea sunt destul de limitate in cantitatea pe care o primiti.

Bonusurile egale la prima depunere sunt grozave, deoarece va ofera mai multi bani pentru a paria, dar problema este ca trebuie sa depuneti si cu cat cheltuiti mai mult, cu atat primiti mai mult.

Știri relevante