Menu

Cum arată Excelbet la lansarea sa în România

Cum arata Excelbet la lansarea sa in Romania
Site-ul Excelbet este destul de obişnuit într-adevăr şi nu este în mod deosebit de utilizator cu secţiuni sportive disponibile în stânga şi în partea de sus, dar cu oferte sub meniul de sus, care sunt tăiate şi nu arată toate informaţiile.

Excelbet are un flux bun al informaţiilor pe site

Schema de culori funcţionează bine cu o configuraţie simplă albastră şi albă, dar aspectul trebuie să funcţioneze. Meniul de top include fotbal, curse de cai, jocuri, virtuale şi ruletă.

Problema pe care o veţi avea este aceea că, după ce faceţi clic pe una dintre aceste selecţii, acestea nu sunt disponibile pe ecranele următoare.

În general, acest site are nevoie de lucrări din perspectiva utilizatorilor.
Când aruncăm o privire asupra marjelor la pariuri, vedem că Excelbet nu este excesiv de generos, cu o marjă totală în sporturi de 5,4%, ceea ce este cu siguranţă la nivelul intermediar al „cotei” din cărţile sportive pe care le-am revizuit.

Ce rulaje şi marje întâlneşti pe Excelbet

În cazul în care Excelbet sunt slabi este în fotbal, deoarece au o marjă medie ridicată de 6% şi veţi găsi cu siguranţă o valoare mai bună pentru alte case de pariuri dacă sunteţi un jucător de fotbal. Dacă doriţi să pariaţi pe sportul american, atunci veţi constata că Excelbet este unul dintre cele mai bune pentru minge de bază şi fotbal american, cu marje care rulează la 4,2%, respectiv 4%.

O zonă în care Excelbet împinge barca cu valoare este în cursele de cai. Veţi găsi acum că oferă până la 8 locuri pe cele mai mari evenimente cu handicap pentru curse de cai, iar şansele oferite sunt în continuare comparabile cu alte case de pariuri care oferă condiţii de pariere mai puţin atractive.

Aşa cum am menţionat mai sus, cantitatea de oferte de pe piaţa oferă câteva oportunităţi excelente în joc. În ceea ce priveşte interfaţa de pariuri In-play, este bine ca aici vei fi plăcut surprins.

Deşi site-ul principal are nevoie de unele modificări în navigare, interfaţa In-play este foarte bună. Folosesc un fundal alb cu cutii gri deschis pentru fiecare piaţă şi titlul pieţei în gri închis. Acest lucru face foarte uşor de citit.

Fiecare piaţă are o săgeată în jos spre dreapta pe care se poate face clic pentru a deschide piaţa. Apoi găsiţi pariul pe partea stângă cu preţurile reduse cu roşu pe partea dreaptă. O structură foarte clară şi simplă.

Știri relevante