Menu

Cum arata Excelbet la lansarea sa in Romania

Cum arata Excelbet la lansarea sa in Romania

Site-ul Excelbet este destul de obisnuit intr-adevar si nu este in mod deosebit de utilizator cu sectiuni sportive disponibile in stanga si in partea de sus, dar cu oferte sub meniul de sus, care sunt taiate si nu arata toate informatiile. Nu are un flux bun.

Schema de culori functioneaza bine cu o configuratie simpla albastra si alba, dar aspectul trebuie sa functioneze. Meniul de top include fotbal, curse de cai, jocuri, virtuale si ruleta.

Problema pe care o veti avea este aceea ca, dupa ce faceti clic pe una dintre aceste selectii, acestea nu sunt disponibile pe ecranele urmatoare.

In general, acest site are nevoie de lucrari din perspectiva utilizatorilor.
Cand aruncam o privire asupra marjelor la pariuri, vedem ca Excelbet nu este excesiv de generos, cu o marja totala in sporturi de 5,4%, ceea ce este cu siguranta la nivelul intermediar al „cotei” din cartile sportive pe care le-am revizuit.

In cazul in care Excelbet sunt slabi este in fotbal, deoarece au o marja medie ridicata de 6% si veti gasi cu siguranta o valoare mai buna pentru alte case de pariuri daca sunteti un jucator de fotbal. Daca doriti sa pariati pe sportul american, atunci veti constata ca Excelbet este unul dintre cele mai bune pentru minge de baza si fotbal american, cu marje care ruleaza la 4,2%, respectiv 4%.

O zona in care Excelbet impinge barca cu valoare este in cursele de cai. Veti gasi acum ca ofera pana la 8 locuri pe cele mai mari evenimente cu handicap pentru curse de cai, iar sansele oferite sunt in continuare comparabile cu alte case de pariuri care ofera conditii de pariere mai putin atractive.

Asa cum am mentionat mai sus, cantitatea de oferte de pe piata ofera cateva oportunitati excelente in joc. In ceea ce priveste interfata de pariuri In-play, este bine ca aici vei fi placut surprins.

Desi site-ul principal are nevoie de unele modificari in navigare, interfata In-play este foarte buna. Folosesc un fundal alb cu cutii gri deschis pentru fiecare piata si titlul pietei in gri inchis. Acest lucru face foarte usor de citit.

Fiecare piata are o sageata in jos spre dreapta pe care se poate face clic pentru a deschide piata. Apoi gasiti pariul pe partea stanga cu preturile reduse cu rosu pe partea dreapta. O structura foarte clara si simpla.

Știri relevante