Cum arata jocurile la cazino maxbet

In privinta jocurilor la cazino, putem spune ca Maxbet este cel mai mare lant de cazinouri offline din tara.

Totusi, numarul de jocuri care pot fi accesate direct din browser este unul mic, 24, spre deosebire de alte case de pariuri concurente, ce au un numar de aproximativ 600 de jocuri. Mai rau, din cele 24 de jocuri disponibile, 23 sunt de tip sloturi, singura exceptie fiind o ruleta de tip francez. Singurul plus este ca toate aceste jocuri pot fi accesate inclusiv de pe dispositive mobile.

Se poate descarca si o aplicatie pentru desktop, insa si in acest caz se poate vorbi despre o dezamagire, pentru ca aplicatia cuprinde doar cu 4 sloturi mai mult decat aplicatia web, iar din nou jocuri precum blackjack, poker sau alte jocuri de masa lipsesc Despre lozuri razuibile sau keno nici nu se poate vorbi.

In ceea ce priveste bonusul, clientii noi primesc un bonus de 100 % in limita a 1200 Ron.Suma totala trebuie rulata de 30 de ori.Si aici este o problema, pentru ca daca optati pentru aceasta suma, e ava fi blocata pana o veti pierde sau pana indepliniti conditiile de rulaj. Daca vorbim despre conditiile de rulaj, trebuie spus ca pentru indeplinirea acestora, trebuie sa va jucati la niste jocuri care nici nu sunt oferite.

Fiind totusi un site de gambling nou, poate pe viitor oferta de jocuri de casino on line va fi mai diversificata.

Știri relevante