Cum arta un bilet la pariuri cu mai multe meciuri

Pe bileta de pariuri exista si alte acumulatoare mai mici disponibile. De exemplu, cele 4 selectii pot fi alcatuite in patru tripluri si sase duble. Puteti alege sa faceti cat mai multe acumulatoare mai mici, dupa cum doriti, din numarul dvs. mai mare de selectii – desi nu uitati ca va trebui sa plasati mai multe mize pentru a face acest lucru.

Mai jos veti vedea o serie de alte tipuri de pariuri multiple, cunoscute sub numele de „pariuri cu acoperire completa”. Acestea se numesc pariuri complete pentru acoperire, deoarece acopera toate combinatiile multiple posibile din evenimentele selectate. Folosind exemplul de 4 selectii, puteti pune un pariu Lucky 15. Este vorba despre 15 pariuri individuale ambalate intr-un singur tip de pariu si acopera, in acest caz, 4 single-uri, 6 duble, 4 tripluri si un singur acumulator de 4 ori. In acest scenariu, chiar daca doar o singura selectie ar deveni realitate, tot vei castiga cel putin unul dintre pariuri – desi retineti ca probabil veti avea nevoie de doua sau mai multe selectii pentru a castiga pentru a castiga miza inapoi.

Pariurile cu acoperire completa nu sunt pariuri simple, ci sunt o serie de pariuri simple si multiple intr-un pachet, asta inseamna, folosind exemplul unui Lucky 15, ca va trebui sa plasati 15 pariuri individuale, miza dvs. este, prin urmare, inmultita cu 15x. Daca mizati cu 5 GBP / linie, miza totala ar fi de 75 GBP, asa ca luati in considerare acest lucru (consultati imaginea de mai sus) Exista multe tipuri de pariuri acoperite complete, in functie de numarul de selectii pe care il aveti. Puteti citi despre cum functioneaza aceste tipuri de pariuri in articolul nostru de pariuri complete.

Pariurile cu acoperire completa cu single-uri includ, asa cum sugereaza si numele, toate pariurile cu un singur eveniment, pariurile cu acoperire completa fara single includ doar pariuri cu doua selectii sau mai multe. Pariul total va fi miza unitatii inmultita cu numarul de pariuri.

Știri relevante