Menu

Cum au aparut primele bilete la pariuri sportive

Este imposibil de urmarit originile pariului multiplu sau combo. Oamenii au combinat scenariile la pariuri atata timp cat au existat pariuri. Va puteti imagina acum 10.000 de ani de grupuri de oameni care pariau o multime de carne de mamut pe rezultatele a doua sau mai multe lupte, practic un pariu acumulator.

Cu exceptia pariului pe cursele de cai, pariul acumulator este in realitate precedent castigului simplu in fotbal si alte sporturi moderne. Ganditi-va la bazinele de fotbal, primul fenomen de pariuri la clasa muncitoare, acesta a fost efectiv un acumulator mare care prezicea rezultatele unei serii de meciuri. Chiar si modificarea legislatiei din anii 1960 pentru a permite jocurile de noroc nu s-a schimbat prea mult ca in Romania pana in anii 1990, regula trebila inca se aplica. Aceasta a insemnat ca toate pariurile pe rezultatele meciurilor de fotbal trebuie sa fie combinate intr-un minimum de trei selectii.

Cred ca acesta este un motiv pentru care avem o astfel de aventura de dragoste cu BILETE, cel putin in Romania. Cu totii ne putem imagina cupoanele vechi in magazinul de case de pariuri alegand multiplul nostru saptamanal. Acumulatorul este, de asemenea, un pariu mai aspirational, ai nevoie doar de cateva cote pentru a castiga potential sute, facandu-l sa atraga clasele de lucru, iar eu insumi. Stiu ca biletei nu sunt neaparat cea mai buna valoare pentru bani pariati, dar exista putine pariuri care va ofera un sunet similar cu castigarea unui BILETE de dimensiuni decente.

Cand plasati un pariu, merita intotdeauna sa luati cele 30 de secunde necesare pentru a rasfoi termenii, nu este nimic mai rau decat sa credeti ca ati castigat pentru a afla ca ati incalcat o regula minora. Iata cativa termeni obisnuiti care trebuie sa fie cautati atunci cand pariati si utilizati promotii:

Cote minime – Pentru a va califica pentru multe oferte de asigurare BILETE, exista adesea preturi minime de a respecta. Acesta este, in general, un minim pentru fiecare picior si acesta ar trebui sa fie de 1/2 (1,50) sau mai putin (mai mergeti si plecati in alta parte). In mod alternativ, va exista un minim cumulativ (de exemplu, multiplu intreg trebuie sa fie mai mult de 3/1).

Numarul minim de picioare – Toate ofertele de bilete au un numar minim de picioare (chiar daca este vorba de doua sau mai multe). Majoritatea asigurarilor bilete incep de la 5+ (desi puteti gasi 4+), cu majoritatea bonusurilor care incep mai jos, in general trebil sau mai mare, dar acum puteti gasi bonusuri pe duble, in special pentru sporturi precum tenisul.

Selectii nule – Daca un eveniment este declarat nul in acumulatorul dvs. acest lucru nu invalideaza acumulatorul, pur si simplu elimina acea selectie. Daca incepeti cu 5 ori si unul este declarat nul, acesta va scadea la 4 ori. In ansamblu, aceasta nu este o problema, cu exceptia faptului ca sansele dvs. vor scadea in mod evident, dar observati acest lucru daca utilizati o oferta. Daca aveti o asigurare care incepe de la 5+ si va reduceti de 4 ori, nu veti mai beneficia de asigurarea BILETE.

Știri relevante