Menu

Cum au schimbat pariurile aceste terminale de pariere

Cum au schimbat pariurile aceste terminale de pariere

In trecut s-au efectuat studii in jurul activitatilor de pariuri ale clientilor magazinelor de pariuri pe strada. Cercetarile sugereaza ca cineva care viziteaza o casa de pariuri este probabil sa cheltuiasca in jur de 20 de lire sterline in magazinele din aceeasi zona ca si ea. Nu exista atat de multe date care sa sugereze daca aceasta suma scade sau nu daca si-au pierdut pariurile decat sa le castige, dar, in medie, pariorii adauga la economia locala. Chiar si asa, criticii casei de pariuri si pariurile in general cred ca atat magazinele in sine, cat si oamenii care le folosesc dau jos un cartier.

Daca exista vreun adevar, este o intrebare dificila de raspuns. La urma urmei, magazinele de pariuri angajeaza aproximativ 52.000 de oameni in toata Marea Britanie si fiecare magazin individual plateste in medie 120.000 lire sterline in taxe si rate de afaceri, ceea ce se adauga economiei locale. Aceasta suma va scadea cu atat mai mult cu cat oamenii apeleaza la jocurile de noroc online, decat sa viziteze magazine fizice.

Prin urmare, inchiderea unei case de pariuri ar putea parea o zona „mai buna”, dar, in realitate, ar elimina banii din zona locala si este, de asemenea, putin probabil sa opreasca oamenii sa parieze. Daca cineva care merge la carticele de cinci ani a aparut intr-o zi si a descoperit ca acum era macelar, nu va decide sa cumpere o friptura cu fiverul sau. O va cheltui in magazinul unei alte case de pariuri sau va merge online si o va cheltui acolo.

Problema pentru cei care se opun magazinelor de pariuri este ca introducerea terminalelor de pariuri cu cote fixe le-a oferit caselor de pariuri un motiv pentru a deschide mai multe dintre acestea. Companiile se limitau sa aiba doar patru terminale in fiecare magazin pe care il detineau, asa ca cel mai bun mod de a face acest lucru a fost sa deschida mai multe magazine. Avea sens financiar pentru rezervarile, avand in vedere suma de bani pe care fiecare terminal individual le-a facut in profit.

Intre 2004 si 2012, numarul de magazine de pariuri de pe strazile britanice a crescut cu 50%. TERMINALE DE PARIURI SPORTIVE-urile nu au fost singurele responsabile pentru asta, accidentul financiar jucand de asemenea un rol important. Acest lucru se datoreaza faptului ca putine magazine obtin suficient un profit pentru a se extinde in acelasi mod pe care il pot face rezervarile, ceea ce inseamna ca companiile de pariuri cu magazine in strada au cumparat magazinele care nu reuseau.

Știri relevante