Menu

Cum contactezi angajatii de la Winmasters

Cum contactezi angajatii de la Winmasters

Cea mai rapida cale de a gasi raspuns la problema pe care o aveti este sa va uitati pe sectiunea de „Intrebari frecvente”. Daca nu ati gasit ceea ce cautati, contactati departamentul potrivit problemei pe care o aveti cu specificarea informatiilor necesare care se regasesc in formularul de contact.

Serviciul de Asistenta Clienti de la Winnmasters, poate fi contactat telefonic, prin email sau prin live chat.

Asistenta telefonica poate fi obtinuta la numarul de telefon 0318 600 444 , apelabil din orice retea, din tara sau din strainatate. Este in limba romana, zilnic de luni pana duminica in intervalul orar 09. 00-23. 00.

Asistenta prin e-mail se obtine prin completarea formularului de contact sau pe direct pe adresa de e-mail support@winmasters.ro.  Este in limba romana,  zilnic de luni pana duminica in intervalul orar 09. 00-23. 00. Asistenta pe e-mail internationala in limba engleza este disponibila 7 zile pe saptamana, tot in intervalul orar 09. 00-23. 00.

Asistenta pe chat in timp real este in limba romana, de luni pana duminica, intre orele 10. 00-22. 00.

Pentru o cat mai buna eficienta, de fiecare data trebuie sa aveti pregatite informatiile legate de numele de utilizator, adresa de e-mail folosita la crearea contului, datele de identificare ale titularului contului.

Un alt loc in care se pot obtine informatii, este forumul Winmasters unde se pot posta intrebari, iar in cel mai scurt timp, un membru al staffului Winmasters va incerca sa ajute. Tot pe forum pot fi citite si impresii si pareri, pentru a vedea ce au experimentat alte persoane.

Cea mai rapida si accesibila cale de a lua legatura cu cineva din stafful Winmasters este serviciul de Live Chat. Acesta poate fi accesat din optiunea „Contactati-ne” sau a optiunii „Ai nevoie de ajutor”.

Serviciul de email este si el destul de prompt in ceea ce priveste raspunsul la intrebarile avute. Astfel, daca scrieti in miez de noapte, veti primi un raspuns a doua zi dimineata, dar daca scrieti in timpul programului de lucru, raspunsul va veni in cel mult 2-3 ore.

Știri relevante