Menu

Cum creem si folosim la pariuri un cont skrill

Cum creem si folosim la pariuri un cont skrill

Procesul de deschidere a contului cu Skrill este foarte simplu. Un cont cu Skrill va va permite sa primiti bani gratuit si sa-i cheltuiti la numerosi comercianti online si case de pariuri sau casinouri, precum si sa ii trimiteti altor utilizatori Skrill sau sa-l retrageti in contul dvs. bancar.

Mergeti doar la pagina principala Skrill, apoi faceti clic pe butonul „Inregistrare”. Este in partea de sus, partea dreapta a ecranului.

Veti fi apoi trimis la un formular care va solicita numele complet, adresa de strada, contul de e-mail si, de asemenea, pentru a crea o parola noua noua pentru contul Skrill. Asigurati-va ca utilizati o parola buna, deoarece banii dvs. vor fi in pericol daca parola este compromisa.

Dupa ce introduceti toate datele dvs. personale, trebuie doar sa faceti clic pe „Inregistrati-va acum”.

Dupa ce faceti clic, Skrill va va solicita tara de resedinta, precum si moneda preferata a contului. Este o idee foarte buna sa alegeti moneda de origine a tarii dvs. si sa evitati eventualele taxe suplimentare de conversie.

Urmatoarea pagina va va cere sa introduceti informatii despre metodele de plata pe care le veti folosi cu contul dvs. Skrill. Pe baza metodelor de plata introduse, vi se va solicita sa furnizati mai multe informatii despre dvs.

Acesta este practic, iar contul dvs. Skrill nu este deschis. Este posibil sa fi observat ca pâna in acest moment nu a existat nicio verificare de identificare. Skrill are un sistem cu mai multe niveluri care permite retinerea si transferarea sumelor mai mici de bani fara verificarea ID-ului. Mai multe despre asta mai jos. Felicitari, aveti un cont Skrill!

Știri relevante