Menu

Cum creezi cont Casa pariurilor

Cum creezi cont casa pariurilor

Crearea contului la Casa Pariurilor

După ce aţi decis cu privire la cel mai bun cont de pariuri online pentru dvs. cum este cel de la casa pariurilor, faceţi clic pe site-ul casei de pariuri şi citiţi termenii şi condiţiile site-ului web. Adesea, veţi găsi aici informaţii despre bonusuri, depuneri şi retrageri, aşa că luaţi timp pentru a vă familiariza cu acestea. După ce sunteţi mulţumit, următoarea parte este să vă înregistraţi la casa pariurilor.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

Înregistrarea este simplă la Casa Pariurilor

Oferiţi câteva date personale celor de la casa pariurilor (de obicei numele, adresa şi data naşterii dvs.) şi vă gândiţi un nume de utilizator şi o parolă pentru a vă proteja contul. După aceasta, configuraţi informaţiile dvs. de plată, astfel încât să puteţi face pariuri de oriunde doriţi pe casa pariurilor.

Unele case de pariuri vă vor solicita să adăugaţi imediat acest lucru cum este şi cazul celor de la casa pariurilor pariuri. Alţii vă solicită să accesaţi setările contului şi să adăugaţi o metodă de plată. Acestea includ carduri de credit şi debit, transfer bancar şi e-portofele, cum ar fi Neteller şi PayPal. După adăugarea unei metode de plată, puteţi face prima depunere în cont. Cu noi conturi de pariuri deschise, de obicei este disponibil un prim bonus de depunere, aşa că ţineţi-vă ochii curăţaţi.

Dacă v-aţi făcut depunerea, acesta este, veţi avea un cont deschis nou de pariuri. Nu mai rămâne decât să plasezi primul pariu şi să câştigi bani.

Să urmaţi cu mare atenţie paşii chiar dacă aţi mai ajutat pe altcineva să-şi deschidă cont la casa pariurilor; nu se ştie când pot apărea surpirze neplăcute.

 

Știri relevante