Menu

Cum creezi cont casa pariurilor

Dupa ce ati decis cu privire la cel mai bun cont de pariuri online pentru dvs. cum este cel de la casa pariurilor, faceti clic pe site-ul casei de pariuri si cititi termenii si conditiile site-ului web. Adesea, veti gasi aici informatii despre bonusuri, depuneri si retrageri, asa ca luati timp pentru a va familiariza cu acestea. Dupa ce sunteti multumit, urmatoarea parte este sa va inregistrati la casa pariurilor.

Inregistrarea este simpla. Oferiti cateva date personale celor de la casa pariurilor (de obicei numele, adresa si data nasterii dvs.) si va ganditi un nume de utilizator si o parola pentru a va proteja contul. Dupa aceasta, configurati informatiile dvs. de plata, astfel incat sa puteti face pariuri de oriunde doriti pe casa pariurilor.

Unele case de pariuri va vor solicita sa adaugati imediat acest lucru cum este si cazul celor de la casa pariurilor. Altii va solicita sa accesati setarile contului si sa adaugati o metoda de plata. Acestea includ carduri de credit si debit, transfer bancar si e-portofele, cum ar fi Neteller si PayPal. Dupa adaugarea unei metode de plata, puteti face prima depunere in cont. Cu noi conturi de pariuri deschise, de obicei este disponibil un prim bonus de depunere, asa ca tineti-va ochii curatati.

Daca v-ati facut depunerea, acesta este, veti avea un cont deschis nou de pariuri. Nu mai ramane decat sa plasezi primul pariu si sa castigi bani.

Știri relevante