Menu

Cum creezi cont la Casa pariurilor

Cum creezi cont la casa pariurilor

Expertii nostri in pariuri prezinta tot ce trebuie sa stiti cand deschideti noi conturi de pariuri online in Romania prin Casa Pariurilor, de la procesul de inscriere pana la depunerea, retragerea si plasarea pariurilor. In plus, va vom spune ce conturi de pariuri sunt cele mai bune din Romania prin Casa Pariurilor!

Conturi de pariuri, case de pariuri online, site-uri de pariuri – toate sunt acelasi lucru – dar asta nu face crearea unui cont de pariuri mai usoara pentru cineva care este nou in lumea pariurilor online.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

Primul pas in aceasta minunata calatorie in lumea pariurilor online este sa alegi cel mai bun cont de pariuri pentru tine.

Desigur, toata lumea este diferita Casa Pariurilor, asa ca cele mai bune conturi de pariuri pot fi cele cu cele mai bune cote, cele cu cele mai multe streaming live sau chiar cele care au cele mai bune aplicatii de pariuri.

Avand in vedere acest lucru, luati in considerare urmatoarele criterii. Acestea sunt aceleasi criterii pe care le folosim atunci cand evaluam conturile de pariuri si ar trebui sa va ofere o idee despre ce sa luati in considerare atunci cand cautati un cont de pariuri bun.

Dupa ce ati gasit un cont de pariuri (sau doua), va trebui sa va creati propriul cont de pariuri personal. Daca nu esti sigur care cont de pariuri este cel mai potrivit pentru tine, poti oricand sa creezi doua conturi de pariuri separate si apoi sa il folosesti pe cel care iti place cel mai mult.

Crearea unui cont de pariuri online este gratuita si nu necesita nicio obligatie de a paria sau de a preda informatiile dvs. de plata.

Creati un cont de pariuri la casa pariurilor prin:

  • Selectand unul dintre butoanele verzi din lista de mai sus
  • Selectand „inscrie-te acum” pe site-ul de pariuri pe care l-ai ales
  • Introducerea unora dintre informatiile personale de baza
  • Selectand „creati cont” pe site-ul de pariuri pe care il utilizati

Inainte de a incepe sa pariezi cu noul tau cont de pariuri, va trebui sa depui niste bani. In Romania prin Casa Pariurilor, acest proces este adesea foarte rapid si nedureros.

Pentru a incepe, asigurati-va ca sunteti conectat la contul dvs. de pariuri si apoi accesati profilul dvs. (acesta este de obicei in coltul din dreapta sus al site-ului sau al aplicatiei).

In functie de metoda de plata pe care o alegeti, vi se va solicita sa introduceti informatiile de plata (de exemplu, numerele dvs. de autentificare PayPal sau cardul de debit), precum si suma depozitului.

Pur si simplu completati aceste informatii si apoi selectati butonul „depunere”.

Bet365 are mai multe metode de plata decat orice alt cont de pariuri online din Romania prin Casa Pariurilor. Consultati imaginea de mai jos pentru o idee despre cat timp dureaza depunerea Bet365 si care sunt sumele maxime ale depunerii pentru fiecare metoda.

Plasarea unui pariu este despre ce este vorba si pentru asta au fost create conturile de pariuri. Citește online despre handicap la Casa pariurilor.

Indiferent de contul de pariuri pe care alegeti sa il utilizati, procesul de plasare a unui pariu este aproape identic.

In primul rand, va trebui sa gasesti un sport, un meci si o piata pe care sa pariezi. Veti vedea toate meciurile live si viitoare in meniul principal al contului de pariuri pe care il utilizati, dar veti putea, de asemenea, sa gasiti evenimente viitoare utilizand instrumentul de cautare sau meniul pentru a naviga la evenimentul ales.

De aici, alegeti rezultatul exact pe care doriti sa pariati – un cal pentru a castiga, o echipa de fotbal pe care sa remiza, un jucator care sa marcheze o incercare sau Romania prin Casa Pariurilor sa castige Cupa Mondiala de cricket.

Noile conturi de pariuri din Romania prin Casa Pariurilor nu sunt atat de comune, deoarece piata de pariuri din Romania prin Casa Pariurilor este puternic reglementata.

Cu toate acestea, exista cateva conturi de pariuri noi grozave care au inceput si au continuat sa obtina mii de utilizatori la casa pariurilori, in ultimii 5 ani.

Noile conturi de pariuri trebuie sa concureze cu jucatorii mai consacrati si, prin urmare, tind sa ofere o serie de noi functii de pariere si cote mai bune pentru a atrage noi clienti.

Inainte ca publicitatea pentru pariuri gratuite sa fie interzisa, am descoperit ca noile conturi de pariuri aveau, de asemenea, bonusuri si promotii mari la inscriere.

Noul nostru articol „Cate meggi se pot pune maxim la Casa pariurilor online” este aici: https://pariubet.ro/cate-meciuri-se-pot-pune-maxim-la-casa-pariurilor-online/.

Știri relevante