Menu

Cum depistezi un jucător recreaţional la turneele de poker

Cum depistezi un jucator recreational la turneele de poker

Jucătorii recreativi au o mulţime de forme şi dimensiuni diferite

Tipul acesta este un jucător agresiv de agrement. Motivul pentru care vreau să continui pe rând este că nu are mâini valoroase cu care este fericit să meargă trei sau chiar două străzi. Da, exista ocazional A-K şi K-Q, K-J sau un set pe care este dispus să-l preţuiască pe pariu de două ori. Toate celelalte mâini de valoare, ca un rege mai slab, verifica rândul. Dar de fiecare dată când ridică diamante, continua ca un bluff şi ar putea continua mâinile Broadway ca Q-T. În general, impotriva jucătorilor de acest tip trebuie să le ofer o gamă mai largă şi să presupun ca nu ştiu exact ce fac.

Dacă adversarul meu se blochează pe râu, trebuie să mă îndoiesc. Dacă vrea să * tripleze cu ţeava o minge de aer completa, îl felicit. Dar nu sunt foarte mulţi oameni care fac asta în astfel de turnee. Încă mai are aproape jumătate din teancul sau de start şi ar fi sinucigaş dacă ar fi decis să meargă la o cacealma mare pe rău. Îl bancez pe el, verificând înapoi răul, dacă ratează.

Preflop este foarte standard. Butonul se deschide şi am o mână masivă cu Ace-Queen potrivită în Small Blând. Citirea mea de pe buton (Christian ‘WATnlos’ Rudolph) este ca este un reg foarte slab şi agresiv. El joacă foarte multe mâini şi este aproape agro. Cu Ace-Queen am o reluare obligatorie şi o fac aproximativ 4x.

Care sunt cartile idele pe un flop

Acesta este, evident, un flop foarte bun pentru mine. Pe aceasta tabla grea de extragere, voi avea întotdeauna o frecvenţă foarte mare * c-bet. Aş paria cu toate mâinile mele de valoare, care sunt Aşi, Regi, Regine, As-Regina sau Rege-Regina. Aceasta înseamnă că, de asemenea, trebuie să găsesc destule bluff-uri cu care să pariez pe acest flop. De exemplu, cu King-Jack sau Jack-Ten aş paria mereu aici. Asta înseamnă că voi paria aici cu o mulţime de semi-bluff-uri. Când fac acest flop, cred că parierea pe jumătate din pot este o modalitate rezonabilă de a începe mana.

Exista un merit pentru creşterea mea. Cu all-in-ul meu evit să mă pun într-un loc dificil de pe rău dacă răul vine, de exemplu, Ten, Jack sau Spade. Exista o mulţime de cărţi pe râu – între 30-40% – care vor fi foarte urâte pentru mine. S-ar putea să pară ciudat, dar jocul de salvare a all-in-ului de verificare. Pentru ca aşa evit să joc o mulţime de râuri dure în afara poziţiei împotriva unui jucător agresiv. Este, de asemenea, o modalitate de a refuza mâinile cu o singură Spade echitatea lor. De exemplu, o mana ca Jack-Ten sau Nine-Eight cu o singură pica are multă echitate împotriva mea. Şi adversarul meu se va simţi înclinat să-i blufeze pe cei de pe tur, dar nu poate apela profitabil la un all-in.

O mare problemă pe care o au jucătorii profesionişti de poker este numărul mare de jucători amatori care se înscriu la turneele de poker fie ele în săli de poker amenajate sau în mediul online. Uneori se intampla ca un jucător profesionist de poker să se împiedice de un jucător recreaţional care îi poate strica strategia de joc şi eventual să-l facă să şi piardă în fata sa.

Unibet este recomandarea noastră dacă sunteţi un jucător profesionist de poker şi vreţi sa aveţi parte de mese unde numărul de jucători recreaţionali este redus. În felul acesta vă puteţi desfăşura propriul joc fără a fi deranjaţi de amatorii care joacă mai mult la intimidare mâinile indiferent ca aceastea pot fi sau nu câştigătoare.

Știri relevante