Cum depistezi un jucator recreational la turneele de poker

Jucatorii recreativi au o multime de forme si dimensiuni diferite. Tipul acesta este un jucator agresiv de agrement. Motivul pentru care vreau sa continui pe rand este ca nu are maini valoroase cu care este fericit sa mearga trei sau chiar doua strazi. Da, exista ocazional A-K si K-Q, K-J sau un set pe care este dispus sa-l pretuiasca pe pariu de doua ori. Toate celelalte maini de valoare, ca un rege mai slab, verifica randul. Dar de fiecare data cand ridica diamante, continua ca un bluff si ar putea continua mainile Broadway ca Q-T. In general, impotriva jucatorilor de acest tip trebuie sa le ofer o gama mai larga si sa presupun ca nu stiu exact ce fac.

Daca adversarul meu se blocheaza pe rau, trebuie sa ma indoiesc. Daca vrea sa * tripleze cu teava o minge de aer completa, il felicit. Dar nu sunt foarte multi oameni care fac asta in astfel de turnee. Inca mai are aproape jumatate din teancul sau de start si ar fi sinucigas daca ar fi decis sa mearga la o cacealma mare pe rau. Il bancez pe el, verificand inapoi raul, daca rateaza.

Preflop este foarte standard. Butonul se deschide si am o mana masiva cu Ace-Queen potrivita in Small Blind. Citirea mea de pe buton (Christian ‘WATnlos’ Rudolph) este ca este un reg foarte slab si agresiv. El joaca foarte multe maini si este aproape agro. Cu Ace-Queen am o reluare obligatorie si o fac aproximativ 4x.

Acesta este, evident, un flop foarte bun pentru mine. Pe aceasta tabla grea de extragere, voi avea intotdeauna o frecventa foarte mare * c-bet. As paria cu toate mainile mele de valoare, care sunt Asi, Regi, Regine, As-Regina sau Rege-Regina. Aceasta inseamna ca, de asemenea, trebuie sa gasesc destule bluff-uri cu care sa pariez pe acest flop. De exemplu, cu King-Jack sau Jack-Ten as paria mereu aici. Asta inseamna ca voi paria aici cu o multime de semi-bluff-uri. Cand fac acest flop, cred ca parierea pe jumatate din pot este o modalitate rezonabila de a incepe mana.

Exista un merit pentru cresterea mea. Cu all-in-ul meu evit sa ma pun intr-un loc dificil de pe rau daca raul vine, de exemplu, Ten, Jack sau Spade. Exista o multime de carti pe rau – intre 30-40% – care vor fi foarte urate pentru mine. S-ar putea sa para ciudat, dar jocul de salvare a all-in-ului de verificare. Pentru ca asa evit sa joc o multime de rauri dure in afara pozitiei impotriva unui jucator agresiv. Este, de asemenea, o modalitate de a refuza mainile cu o singura Spade echitatea lor. De exemplu, o mana ca Jack-Ten sau Nine-Eight cu o singura pica are multa echitate impotriva mea. Si adversarul meu se va simti inclinat sa-i blufeze pe cei de pe tur, dar nu poate apela profitabil la un all-in.

Știri relevante