Menu

Cum descarcam si instalam gets bet apk

Cum descarcam si instalam gets bet apk

Inainte de a ajunge la procesul de descarcare, ar trebui sa stiti ca exista o aplicatie mobila disponibila pentru dispozitivele Android si iOS. Descarcarea acestuia pe iPhone sau iPad este simpla si rapida. Trebuie doar sa urmati linkul Gets bet apk catre iOS App Store si sa il descarcati de acolo.

Descarcarea pentru dispozitivele Android este mai dificila decat procesul pentru dispozitivele iOS. Inainte de a descarca fisierul APK de pe site-ul mobil Gets bet apk, ar trebui sa urmati acesti pasi:

  • Accesati meniul Setari de pe telefon.
  • Deschideti meniul Securitate dupa aceea.
  • Permiteti instalarea aplicatiilor din „Surse necunoscute” bifand caseta.
  • Mergeti pe site-ul web Gets bet apk si faceti clic pe link pentru a descarca fisierul APK.

Dupa ce descarcati fisierul, va trebui doar sa il deschideti pentru a incepe procesul de instalare. Daca tot nu credeti ca puteti finaliza descarcarea pentru procesul Android, ar trebui sa urmati instructiunile de pe ecran de pe site-ul mobil.

Cum sa creez un cont prin aplicatia Gets bet apk?

Dupa ce obtineti aplicatia mobila pe telefon, urmatorul pas din procesul general este sa creati un cont pe platforma. Dupa ce deschideti aplicatia mobila pe care ati descarcat-o, ar trebui sa faceti clic pe butonul galben „Sing Up”. Urmatorul pas este sa completati formularul de inregistrare si sa urmati pasii si solicitarile pe care le veti primi pe ecran.

Asigurati-va ca acceptati termenii si conditiile platformei si confirmati ca aveti peste optsprezece ani. Daca aveti un cod promotional, ar trebui sa il utilizati pentru a obtine acces la oferta exclusiva de bun venit Gets bet apk pentru clientii noi, care va ofera o potrivire de 150% la prima depunere de pana la 120000 INR. Dupa ce ati terminat inregistrarea, confirmati adresa de e-mail si conectati-va la aplicatia mobila cu noul dvs. cont.

Ce optiuni de pariere ofera aplicatia Gets bet apk?

Tipuri si evenimente sportive disponibile la Patimatch

Gets bet apk ofera clientilor sai acces la un numar moderat de sporturi pe care sa parieze. In comparatie cu alte case de pariuri, numarul de sporturi disponibile nu este competitiv sau impresionant. Dar cel putin ofera cele mai bune sporturi din India, inclusiv cricket, fotbal, tenis, e-sports, UFC si alte optiuni mai putin populare.

Optiunile de pariere pentru diferitele evenimente nu pot fi aceleasi. De exemplu, fotbalul are mai multe piete de pariuri decat futsal sau tenis de masa. Exista, de asemenea, limite de pariere pentru fiecare sport si eveniment, pe care le veti putea vedea daca introduceti o miza mai mare decat limita de pariere. In acest caz, nu veti putea plasa deloc pariul si vi se va solicita sa il schimbati.

Cum sa plasezi un pariu pe aplicatia Gets bet apk?

Plasarea unui pariu pe aplicatia mobila este acelasi proces ca si pariarea pe un site web. Odata ce ati ales un sport si un eveniment pe care doriti sa pariati, ar trebui sa puteti vedea ce piete de pariuri sunt disponibile. Dupa ce alegeti o piata de pariuri, faceti clic pe cote pentru a transfera pariul in talonul de pariu. Apoi, procesul este acelasi ca in orice alt loc – introduceti o suma de miza si, odata ce ati terminat cu pariul, faceti clic pe butonul galben pentru a o plasa.

Știri relevante