Menu

Cum deschidem cont de trustly pentru pariuri sportive

Cum deschidem cont de trustly pentru pariuri sportive

Trustly este un nume relativ nou in furnizorii de plati, dar ei iau lumea cu furtuna. Acestia ofera de fapt o solutie de plata pentru cazinourile online, magazinele web, site-ul de licitatie suedez Blocket si multe altele. Din acest motiv, site-ul lor web nu se adreseaza in mod special jucatorilor de cazino, ceea ce poate face destul de greu sa intelegem exact cine sunt, ce fac si cum functioneaza din perspectiva jucatorilor.

Astazi iti oferim tot ce trebuie sa stii despre metoda de plata cu Trustly – ce ofera ei, cum functioneaza, in ce tari activeaza si cum sa faci o depunere si retragere.

Când selectati Trustly in casieria cazinoului, veti fi direct dus in tara dvs. sau vi se va cere sa il selectati dintr-un meniu derulant. Dupa ce ati ales tara dvs., veti primi toate bancile pentru care ofera transferuri instantanee pentru acea zona. Selectati banca dvs. si vi se va cere sa va conectati la banca dvs. online si sa confirmati plata. Tot ce trebuie sa stiti este autentificarea dvs. bancara online. In mod sigur, nu vad si nu va salveaza parola banca si, de fapt, sunt reglementate de FSA suedeza care reglementeaza bancile din Suedia. Acest lucru inseamna ca Trustly este la fel de sigur si respectat exact aceleasi standarde ca si banca dvs.

Trustly este doar cea mai sigura metoda de plata online de pe piata. Acestea sunt reglementate de FSA suedeza, care este organismul de conducere care reglementeaza bancile din Suedia, ceea ce inseamna ca este la fel de sigur si sigur ca si cele mai sigure banci din Europa. In mod sigur, nu va salveaza parola bancara online si nu va va folosi datele in niciun fel.

Deoarece se bazeaza pur pe datele dvs. de conectare la banca, frauda este aproape imposibila cu Trustly. Cineva ar putea folosi Trustly din contul dvs. bancar doar daca ar sti ce banca aveti, numele dvs. de utilizator, parola si accesul la jetonul bancar – in functie de banca dvs. acesta poate fi un jeton fizic, un serviciu SMS sau un alt mod in care trebuie sa confirmati plati inainte de a fi efectuate. Acesta este tipul de informatii si tehnologii pe care stii ca nu le-ai da niciodata altcuiva!

Știri relevante