Menu

Cum deschizi un cont la o casa de pariuri

Pentru a va putea crea si deschide un cont la Case de pariuri, trebuie sa intrati pe site-ul casei de pariuri si sa apasati butonul “inregistrare”, dupa care se va deschide un formular care este compus din 3 parti, dupa cum urmeaza:

-pasul 1 presupune introducerea numelui, a prenumelui si a unei adrese email valida pe care sa o asociati contului de pariuri Case de pariuri.

-pasul 2 presupune completarea anumitor informartii, cum ar fi:

  1. a) completarea CNP-ului, asa cum apare in buletin.
  2. b) judetul in care locuiti, in conformitate cu cel inscris in cartea de identitate
  3. c) orasul in care locuiti, conform buletinului
  4. d) adresa de domiciliu, asa cum apare in cartea de identitate
  5. e) telefonul mobil-numarul de contact, un numar real, pentru cazul in care cei de la Case de pariuri doresc sa va contacteze.

-pasul 3, adica deschiderea propriu-zisa a contului, se refera la:

  1. a) utilizator-adica un username de 6-20 de caractere
  2. b) parola-o parola de 6-20 de caractere.
  3. c) confirmarea parolei.
  4. d) declararea pe propria raspundere ca aveti varsta legala pentru a putea paria. Nu puteti deschide un cont cu date false, pentru ca nu veti putea sa ridicati bani, decat dupa ce trimiteti o copie a actului de identitate.

Dupa ce ati deschis contul de pariuri Case de pariuri, veti primi un mail pe adresa pe care ati trimis-o atunci cand v-ati inregistrat. Acest mail va contine un link de activare a contului pe care trebuie sa dati click. Apoi, intrati pe Case de pariuri si logati-va folosind username-ul si parola pe care le-ati trimis, atunci cand ati creat contul de pariuri Case de pariuri.

In maxim 30 de zile de la inregistare, trebuie sa parcurgeti procesul de inregistrare KYC, in caz contrar, contul urmand a fi inchis, iar toate fondurile aferente contului de pariuri vor fi virate catre bugetul de stat. Oricum, in cazul unui cont care nu este verificat, nu se vor putea efectua depuneri  cumulate mai mari de 200 de Euro, dar nici nu veti putea solicita retrageri.

Dupa cum se poate vedea, pentru a va putea deschide un cont de pariuri la Case de pariuri, sunt cerute destul de multe infornatii si date personale.

Știri relevante