Menu

Cum deschizi un cont la o casă de pariuri

Cum deschizi un cont la o casa de pariuri

Pentru a vă putea crea şi deschide un cont la Case de pariuri, trebuie să intraţi pe site-ul casei de pariuri

Şi să apăsaţi butonul “înregistrare”, după care se va deschide un formular care este compus din 3 părţi, după cum urmează:

– Pasul 1 presupune introducerea numelui, a prenumelui şi a unei adrese email validă pe care să o asociaţi contului de pariuri Case de pariuri.

– Pasul 2 presupune completarea anumitor informartii, cum ar fi:

A) completarea CNP-ului, aşa cum apare în buletin.
B) judeţul în care locuiţi, în conformitate cu cel înscris în cartea de identitate
C) oraşul în care locuiţi, conform buletinului
D) adresa de domiciliu, aşa cum apare în cartea de identitate
E) telefonul mobil-numarul de contact, un număr real, pentru cazul în care cei de la Case de pariuri doresc să va contacteze.

– Pasul 3, adică deschiderea propriu-zisă a contului, se referă la:

A) utilizator-adica un username de 6-20 de caractere
B) parola-o parolă de 6-20 de caractere.
C) confirmarea parolei.
D) declararea pe propria răspundere că aveţi vârsta legală pentru a putea paria. Nu puteţi deschide un cont cu date false, pentru că nu veţi putea să ridicaţi bani, decât după ce trimiteţi o copie a actului de identitate.

Confirmarea contului de pariuri prin link pe mail

După ce aţi deschis contul de pariuri Case de pariuri, veţi primi un mail pe adresa pe care aţi trimis-o atunci când v-aţi înregistrat. Acest mail va conţine un link de activare a contului pe care trebuie să daţi click. Apoi, intraţi pe Case de pariuri şi logaţi-vă folosind username-ul şi parolă pe care le-aţi trimis, atunci când aţi creat contul de pariuri Case de pariuri.

În maxim 30 de zile de la inregistare, trebuie să parcurgeţi procesul de înregistrare KYC, în caz contrar, contul urmând a fi închis, iar toate fondurile aferente contului de pariuri vor fi virate către bugetul de stat. Oricum, în cazul unui cont care nu este verificat, nu se vor putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200 de Euro, dar nici nu veţi putea solicita retrageri.

După cum se poate vedea, pentru a va putea deschide un cont de pariuri la Case de pariuri, sunt cerute destul de multe infornatii şi date personale.

Știri relevante