Cum determinam o investitie profitabila la pariuri sportive

Frumusetea acestui calcul este ca va spune exact cat de profitabil sunteti pentru fiecare pariu. De asemenea, serveste ca o estimare pentru viitor – daca veti continua succesul dat, ati putea calcula ce fel de profit veti obtine intr-o luna, intr-un an, in 5 ani si asa mai departe.

Desigur, 10 pariuri sunt relativ mici pentru un calcul precis al rentabilitatii investitiei. Foarte putin. Cu cat aveti mai multe date la dispozitie, cu atat calculul va fi mai precis.

In ceea ce priveste rentabilitatea investitiei in sine, orice sub 0% (sau orice semn cu minus in fata) este negativ. Aceasta inseamna ca nu castigati prin pariere, dar ca veti pierde o anumita suma de fiecare data cand plasati un pariu.

Pe de alta parte, orice peste 0% inseamna ca castigi bani si ca esti pe cale sa devii un parior profesionist. Pariorii experti sunt capabili sa obtina o rentabilitate a investitiei de aproximativ 20%, ceea ce inseamna ca, daca pariaza 1.000 de dolari, tocmai au castigat in medie 200 de ronii.

Desigur, nu veti paria o mie de dolari pe un singur bilet, veti paria probabil mult mai putin, asa ca 20% s-ar putea sa nu para un succes, dar aveti incredere in noi cand spunem ca 20% ROI este limita superioara realizabila. Daca reusiti sa obtineti un ROI mai mare de 20% pe termen lung, probabil veti fi cel mai de succes parior din lume.

Daca nu stiti ce ROI tinta trebuie stabilit, trebuie sa va ganditi cu atentie, deoarece nu este o decizie usoara. Daca ati avut relativ succes pana acum, dar inca nu aveti experienta suplimentara, ar trebui sa va incadrati in intervalul 0-10%. Daca pariati de ceva timp si descoperiti ca rentabilitatea investitiei dvs. este mai mare de 10%, este fenomenal.

Atata timp cat rentabilitatea investitiei dvs. este mai mare de 0%, faceti bani. Si cel mai important – nu le pierzi. Din nou, trebuie sa va dati seama ca succesul nu vine imediat. Trebuie sa-l construiesti.

Rentabilitatea investitiei este un instrument si un indicator foarte puternic. Datorita rentabilitatii investitiei, stiti cum mergeti ca parior. Deci, daca nu utilizati inca aceasta metoda, va recomandam cu siguranta sa pastrati un jurnal de pariuri si sa incepeti sa calculati rentabilitatea investitiei dvs. medie. Acesta este urmatorul pas in devenirea unei case de pariuri profesionale.

Știri relevante