Menu

Cum e sa lucrezi la superbet

Cum e sa lucrezi la superbet

Totul consta in memorarea codurilor pentru emiterea pariurilor sportive emise de clienti care joaca la superbet, efectuarea documentelor aferente zilei, pregatirea banilor pentru transferul catre banca, o atentie sporita.

Programul de lucru a inceput la ora 10 si s-a incheiat la ora 10. O slujba oferita de superbet in care interactionam mereu cu clientii, fiind o agentie de pariuri sportive si cazinouri. Punctele slabe ar fi: prea multe ore petrecute la serviciu si uneori clienti dificili. Avantaje: colegi rafinati si atmosfera placuta.

Lucrez in fiecare zi, de la 10 la 21 seara. In calitate de casier la o agentie de pariuri superbet, unde veti obtine de obicei informatii despre cotele de pariere, sa platiti pariurile, sa castigati castigurile catre clienti, preluarea soldurilor dupa inchiderea agentiei superbet pentru zi, sa folositi sistemele de pariuri computerizate si pana la zi, sa explicati diferite modalitati de a paria la clienti, ofera informatii despre alte produse, cum ar fi biletele de loterie de peste mari.

Raportati managerului magazinului orice model de pariere suspect sau jocuri de noroc sub varsta. Cea mai grea parte a locului de munca la superbet este atunci cand ai clienti bauti sau clienti suparati ca au pierdut sau banii lor si trebuie sa te descurci cu ei. Cea mai usoara parte a locului de munca de la sueprbet este ca lucrati impreuna cu colegul de munca, astfel incat timpul a trecut foarte repede.

Știri relevante