Menu

Cum este norocul paradoxal la multe mese de poker

Cum este norocul paradoxal la multe mese de poker
Crezi că eşti cel mai nefericit jucător de poker de pe planetă? Ei bine, nu eşti. Eu sunt. De-a lungul experimentului meu m-am concentrat tot timpul asupra ghinionului meu. L-am urât când am citit despre cineva care are noroc direct de pe liliac. Eram invidios şi pictat ca Hulk. Şi nu sunt singur.

În timpul recentei mele călătorii la World Series of Poker (WSOP)

Vedeta Twitch, Dylan Hortin, mi-a spus ca a început să se simtă amarat uitându-se la Fedor Holz câştigând flip după flip în timpul mesei finale a one drop.

Evan Jarvis mi-a spus ca cea mai mare scurgere a să se gândea ca toate victoriile sale erau pur noroc. Dacă vrei să câştigi la poker, trebuie să îmbrăţişezi paradoxul norocului.

Majoritatea oamenilor cred ca sunt infinit mai mai nefericiţi decât toţi ceilalţi, a spus campionul European Poker Tour (EPT), campionul Niall Farrell, şi nu îşi abordează defectele logice în abordarea lor, aşa ca nu se îmbunătăţesc în niciun fel.

Cred ca creierul uman nu este făcut să facă faţă unui joc precum pokerul, deoarece este greu să diferenţiem jocul bun de doar norocul simplu, a declarat câştigătorul mai multor bratari WSOP şi membru al Clubului Campionilor World Poker Tour (WPT), Dominik Nitsche.

De aceea, veţi vedea o mulţime de oameni care aleargă bine pentru o vreme pierde totul în cele din urmă. Populaţia se uita la oamenii care au alergat bine în câteva turnee ca fiind cei mai buni jucători, dar aceste două lucruri sunt aproape fără legătură.

Dacă nu aflaţi despre paradoxul norocului, ajungeţi să vă pierdeţi sentimentul de responsabilitate. Dă vina pe toată lumea în afară de tine.

Nu mi-am asumat 100% responsabilitatea pentru acţiunile mele în această perioadă. Am dat vina pe toate – pachetul, mediul meu şi jocurile idioate pe care le-ar face adversarii mei.

Cred că prea mulţi oameni au momente de dracu sau folosesc o scuză slabă de genul

Pot juca bine post flop pentru a justifica lucruri despre care ştiu că nu ar trebui să facă. Am citit odată un citat care spunea că nu este suficient să fii cel mai bun jucător, trebuie să joci şi tu bine. Sfaturi geniale pe care vrem să le urmăm cu toţii, dar doar cei mai buni jucători o fac.

Deci iată-te. 16 motive pentru care nu vei reuşi să câştigi la poker. Toţi au jucat cu siguranţă un rol în dispariţia mea. Dar cel mai important punct pe care vreau să-l subliniez este nevoia de a învăţa din greşelile tale.

Astăzi nu joc mult poker. Cu toate acestea, când o fac, fac mai puţine dintre aceste erori. De asemenea, am învăţat să adopt multe dintre aceste principii în viaţa mea. Am crescut enorm ca fiinta umană.

Şi uitându-mă în urmă la decizia mea de a renunţa la slujba mea pentru a deveni jucător profesionist de poker, nu văd nimic altceva decât un succes înşelător.

Promoțiile este un alt domeniu în care Netbet Poker pare să stea cu capul și umerii deasupra rivalilor săi din rețeaua iPoker. Pe lângă faptul că are o gamă completă de promoții de poker online în curs și sezoniere, Netbet tinde întotdeauna să le facă publicitate mai întâi – fie pe site-ul său, fie prin intermediul canalelor sale de socializare foarte active – permițându-vă să vă planificați în avans acțiunea de poker.

Una dintre promoțiile în curs de desfășurare a fost deja atinsă – turneele freeroll care răsplătesc jucătorii cu jetoane în calificările evenimentelor live. Netbet sponsorizează o serie de evenimente valoroase de poker live în toată Europa și, deoarece freeroll-urile sunt exclusiv pentru jucătorii Netbet, mai degrabă decât pentru întreaga rețea, calificarea la aceste evenimente este mult mai ușoară ca jucător Netbet Poker.

Dacă vă place să vă relaxați de la poker, Netbet are și câteva promoții excepțional de profitabile pe paginile sale de pariuri sportive și cazinouri. Sunt disponibile bonusuri suplimentare la depunere, la fel ca și ofertele cashback și promoțiile speciale cu jackpot. Puteți câștiga rotiri gratuite la sloturile din cazinou sau puteți câștiga bilete la evenimente sportive live majore.

Știri relevante