Menu

Cum este recompensata loialitatea jucatorilor

Recompenseaza loialitatea clientului cu puncte pentru pariuri care pot fi schimbate pentru bonusuri de reincarcare, pariuri gratuite, premii, marfuri si chiar cash. Clientii chiar obtin conditii mai bune cu atat mai mult si mai mult pariaza cu unii dintre acesti operatori prin cresterea nivelurilor VIP legate.

In mod alternativ, alte rezervari, cum ar fi 10Bet, ofera puntorilor bonusuri de reincarcare lunara. De asemenea, multi operatori deruleaza acum cluburi de pariuri gratuite pentru a incuraja clientii regualr sa parieze cu acestia, Coral, de exemplu, ofera celor care pun la dispozitie un pariu gratuit de 5 GBP in fiecare saptamana daca optati si pariati cel putin 25 de lire sterline pentru pariuri sau mai multe. Acesta este doar un instantaneu, rezervarile precum BetVictor vor oferi clientilor bonusuri regulate prin e-mail adaptat pietelor pe care doriti sa pariati. Aruncati o privire la pariurile noastre gratuite de loialitate si pagina bonusurilor existente pentru clienti pentru a gasi cea mai buna alegere.

Promotii regulate pentru a va atrage la pariuri. In acelasi mod, un supermarket ofera oferte care duc la pierderi pentru a va trece prin usa, in speranta ca veti cumpara mai multe, companiile de pariuri fac exact acelasi lucru. Daca sunteti destept si pariati pe ofertele potrivite care vi se potrivesc si pariurile pe care doriti sa le acordati, acesta este unul dintre cele mai bune moduri de a adauga valoare regulata pariurilor dvs. Amintiti-va lectia cheie, incercati sa nu plasati un pariu, deoarece exista o promotie, in schimb gasiti o promotie care se potriveste cel mai bine pariului pe care doriti sa il plasati.

Daca, de exemplu, doriti sa plasati pariuri pe acumulator, atunci ar trebui sa profitati de ofertele de acumulatori extrem de raspandite. Acca Insurance iti ofera pachetul inapoi daca o selectie din multiplele tale nu reuseste sa castige si, in timp, acest lucru se poate adauga. Bonusurile de acumulare sunt si mai bune, deoarece acest lucru va ofera castiguri imbunatatite adesea egal in functie de numarul de selectii din multiplele dvs. Pariorii foarte multi regualr pot gasi cea mai mare valoare cu cluburile de pariuri gratuite ACCA.

Alte promosuri populare includ cizme de pret, acestea cresc temporar cota pentru anumite evenimente sau linii, scenarii de returnare a banilor (de exemplu, daca exista o remiza 0-0), cele mai bune garantii de cote, conditii de cota imbunatatite si multe altele.

Știri relevante