Menu

Cum fac cont la baumbet

Cum fac cont la baumbet

Pentru a va crea un cont la Baumbet, ttebuie sa accesati un link, apoi vi se va deschide un formular de inregistrare care va trebui sa fie completat cu datele cerute.

Astfel, introduceti datele:Dl sau Dna, nume, prenume, exact ca si in cartea de identitate, data nasterii, numele de utilizator, care trebuie sa aiba o lungime cuprinsa intre 3 si 13 caractere, o adresa de email valida, de care veti avea nevoie pentru a verifica contul dupa finalizarea inregistrarii, parola, care trebuie sa contina minim 8 caractere, apoi confirmarea parolei, moneda in care veti face depunerile si retragerile, limba , cum ati aflat de Baumbet.

Dupa aceea, va trebui sa introduceti datele personale, cum ar fi CNP-ul, rezidenta fiscala, adresa, orasul, codul postal, numarul de telefon.

Apoi va vor fi cerute informatii de Securitate, cum ar fi intrebarea de Securitate,raspunsul la aceasta intrebare, codul captca, cod aflat in partea stanga care va trebui scris in casuta din partea dreapta.

Pentru a finaliza inregistrarea, dati pe click pe butonul care arata acest lucru, apoi cu contul creat puteti face prima depunere.Inainte de a finaliza inregistrarea, este de preferat sa mai verificati o data datele pe care le-ati completat.

Știri relevante