Menu

Cum fac cont la baumbet

Cum fac cont la baumbet

Contul Baumbet se deschide prin accesarea unui link

Pentru a vă crea un cont la Baumbet, trebuie să accesaţi un link, apoi vi se va deschide un formular de înregistrare care va trebui să fie completat cu datele cerute.

Astfel, introduceti datele:Dl sau Dnă, nume, prenume, exact ca şi în cartea de identitate, data naşterii, numele de utilizator, care trebuie să aibă o lungime cuprinsă între 3 şi 13 caractere, o adresă de email valida, de care veţi avea nevoie pentru a verifica contul după finalizarea înregistrării, parola, care trebuie să conţină minim 8 caractere, apoi confirmarea parolei, monedă în care veţi face depunerile şi retragerile, limba , cum aţi aflat de Baumbet.

După aceea, va trebui să introduceti datele personale, cum ar fi CNP-ul, rezidenta fiscală, adresa, oraşul, codul poştal, numărul de telefon.

Ce informatii de securitate vi se cer pe Baumbet

Apoi va vor fi cerute informaţii de Securitate, cum ar fi întrebarea de Securitate,răspunsul la această întrebare, codul captca, cod aflat în partea stanga care va trebui scris în căsuţa din partea dreaptă.

Pentru a finaliza înregistrarea, dati pe click pe butonul care arata acest lucru, apoi cu contul creat puteţi face prima depunere.Înainte de a finaliza înregistrarea, este de preferat să mai verificaţi o data datele pe care le-aţi completat.

Știri relevante