Menu

Cum fac cont la betfair

Cum fac cont la betfair

Daca doriti sa plasati pariuri sau sa tranzactionati pietele la Betfair, trebuie mai intai sa faceti un cont pe site. Acest lucru va va permite sa retrageti si sa depuneti bani din si in contul dvs. De asemenea, permite Betfair sa pastreze informatiile de identificare pentru securitate si anti-spalare de bani.

Betfair necesita autentificarea varstei, adresa si dreptul de proprietate sau sursa banilor care vor fi folositi pentru plasarea pariurilor. Cerinta minima pentru plasarea pariurilor la Betfair este verificarea varstei. Dar, pentru a beneficia de toate serviciile si produsele Betfair, va trebui sa parcurgeti o verificare completa a identitatii care implica verificarea adresei.

Va veti bucura de o serie de avantaje atunci cand pariati la Betfair. La Betfair, pariorii inregistrati fixeaza sansele, care pot functiona in favoarea dvs. daca pariati inteligent. Avantajele principale ale utilizarii Betfair pentru plasarea pariurilor sunt:

Cote mai bune: cotele la Betfair vor fi relativ mai bune decat cele oferite de casele de pariuri traditionale, deoarece pariorii fixeaza ratele pe piete. Compania sustine ca sansele oferite pe platforma sa sunt in medie cu aproape 20% mai bune decat ceea ce ati obtine pe o carte sportiva obisnuita, iar in cea mai mare parte acest lucru este adevarat.

Lay sau Back: site-ul va permite sa plasati pariuri „inapoi” sau „lay” impotriva unei selectii. Va permite, de asemenea, sa schimbati pozitia pariului cand situatia se schimba, daca puteti gasi un pariu opus. Daca faceti acest lucru, va puteti spori semnificativ sansele de a castiga pariul.

Pariuri in joc: atunci cand plasati pariuri la Betfair, puteti pune sau inapoi o selectie pana la momentele finale ale unui eveniment. Chiar si pentru pariurile in joc, sansele sunt stabilite de alti utilizatori inregistrati Betfair si nu de companie.

Știri relevante