Menu

Cum fac cont la betfair

Cum fac cont la betfair

Dacă doriţi să plasaţi pariuri sau să tranzacţionaţi pieţele la Betfair

Trebuie mai întâi să faceţi un cont pe site. Acest lucru vă va permite să retrageţi şi să depuneţi bani din şi în contul dvs. De asemenea, permite Betfair să păstreze informaţiile de identificare pentru securitate şi anti-spalare de bani.

Betfair necesită autentificarea vârstei, adresa şi dreptul de proprietate sau sursa banilor care vor fi folosiţi pentru plasarea pariurilor. Cerinţa minimă pentru plasarea pariurilor la Betfair este verificarea vârstei. Dar, pentru a beneficia de toate serviciile şi produsele Betfair, va trebui să parcurgeţi o verificare completă a identităţii care implică verificarea adresei.

Va veţi bucura de o serie de avantaje atunci când pariaţi la Betfair. La Betfair, pariorii înregistraţi fixează şansele, care pot funcţiona în favoarea dvs. dacă pariaţi inteligent. Avantajele principale ale utilizării Betfair pentru plasarea pariurilor sunt:

Betfair are si o sectiunde de tip exchange

Cote mai bune: cotele la Betfair vor fi relativ mai bune decât cele oferite de casele de pariuri tradiţionale, deoarece pariorii fixează ratele pe pieţe. Compania susţine că şansele oferite pe platformă să sunt în medie cu aproape 20% mai bune decât ceea ce aţi obţine pe o carte sportivă obişnuită, iar în cea mai mare parte acest lucru este adevărat.

Lay sau Back: site-ul va permite să plasaţi pariuri „înapoi” sau „lay” împotriva unei selecţii. Va permite, de asemenea, să schimbaţi poziţia pariului când situaţia se schimbă, dacă puteţi găsi un pariu opus. Dacă faceţi acest lucru, va puteţi spori semnificativ şansele de a câştiga pariul.

Pariuri în joc: atunci când plasaţi pariuri la Betfair, puteţi pune sau înapoi o selecţie până la momentele finale ale unui eveniment. Chiar şi pentru pariurile în joc, şansele sunt stabilite de alţi utilizatori înregistraţi Betfair şi nu de companie.

Știri relevante