Menu

Cum fac cont la betstars

Cum fac cont la betstars

Se poate spune ca Betstars este casa la care, de departe, se poate deschide un cont cu cea mai mare ususrinta. Nu dureaza mai mult de 30 de secunde. Deoarece, la inceput, trebuie completate doar cateva date , iar restul urmeaza sa fie cerute ulterior, dupa finalizarea procesului de inregistrare.

Pe de alta parte, sunt cerute multe date personale, cu toate ca la inregistrare nu sunt solicitate asa de multe. Cu toate acestea, tot vor trebui completate inainte de a putea solicita o retragere.

De exemplu, numele complet, adresa si CNP-ul sunt solicitate. Ca la orice alta casa de pariuri, datele completate trebuie sa fie reale, pentru ca, inainte de a solicita o retragere, trebuie sa trimiteti copii dupa actul de identitate sau o dovada a adresei. Apoi, va trebui sa confirmati ca aveti varsta legala pentru priere, un lucru bun este ca nu veti primi plicuri acasa.

Ca sa create contul, intrati pe site-ul casei de pariuri si apasati butonul verde “inregistreaza-te acum”, pe care il gasiti in coltul din dreapta sus. Se va deschide un formular in care va trebui sa completati urmatoarele date:

-tara de resedinta

-adresa de email.

-un nume de utilizator.

-o parola de minim 8 caractere.

Apoi, apasati butonul “creare cont” si veti primi un mail care contine un link pe care trebuie sa dati click pentru a active contul de pariuri.

Știri relevante