Menu

Cum fac cont la betstars

Cum fac cont la betstars

Etapele deschiderii contului pe Betstars

Se poate spune că Betstars este casa la care, de departe, se poate deschide un cont cu cea mai mare ususrinta. Nu durează mai mult de 30 de secunde. Deoarece, la început, trebuie completate doar câteva date , iar restul urmează să fie cerute ulterior, după finalizarea procesului de înregistrare.

Pe de altă parte, sunt cerute multe date personale, cu toate că la înregistrare nu sunt solicitate aşa de multe. Cu toate acestea, tot vor trebui completate înainte de a putea solicita o retragere.

De exemplu, numele complet, adresa şi CNP-ul sunt solicitate. Ca la orice altă casa de pariuri, datele completate trebuie să fie reale, pentru ca, înainte de a solicita o retragere, trebuie să trimiteţi copii după actul de identitate sau o dovadă a adresei. Apoi, vă trebui să confirmaţi ca aveţi vârsta legală pentru priere, un lucru bun este ca nu veţi primi plicuri acasă.

Criteriile de eligilitate pentru contul Betstars

Ca să create contul, intraţi pe site-ul casei de pariuri şi apăsaţi butonul verde “înregistrează-te acum”, pe care îl găsiţi în colţul din dreapta sus. Se va deschide un formular în care va trebui să completaţi următoarele date:

-tara de reşedinţă

-adresa de email.

-un nume de utilizator.

-o parola de minim 8 caractere.

Apoi, apăsaţi butonul “creare cont” şi veţi primi un mail care conţine un link pe care trebuie să daţi click pentru a active contul de pariuri.

Știri relevante