Menu

Cum fac cont la gets bet

Cum fac cont la gets bet

Pentru a paria la Gets Bet, trebuie sa inregistrati un cont. Inregistrarea si deschiderea unui cont pe Gets Bet este un proces simplu. Puteti face acest lucru in cateva minute. Desigur, este necesar un computer cu conexiune la internet. Sau un telefon mobil cu acces la internet.

Pe fiecare site al companiei de pariuri Gets Bet, veti gasi o legatura de text Alaturati-va sau Inregistrati-va. Trebuie sa faceti clic pe aceasta pentru a continua inregistrarea. Acest camp din fiecare companie de pariuri este intr-o pozitie proeminenta. Fie in partea de sus a paginii, cat si la dreapta sau la stanga.

Facand clic pe Inregistrare sau Inscriere pariuri gets bet, se va deschide formularul de inregistrare pe Gets Bet. Trebuie sa completati detaliile dvs. personale exacte.

In aceste campuri, completati informatiile aferente. Ca prenume, trebuie sa scrieti exact numele scris pe cartea de identitate. In campurile din oras si adresa scrieti adresa dvs. de domiciliu permanenta Va vor solicita sa o dovediti in faza de recunoastere pariuri gets bet.

Data nasterii dvs. trebuie sa fie corecta. In conditiile legii, pariurile sunt ilegale pentru persoanele sub 18 ani. Adresa de e-mail pe care o declarati trebuie sa fie activa pariuri gets bet. Puteti primi un e-mail care contine un link pentru a va activa contul.

Unele companii cer un numar de telefon mobil. Poate si un numar de telefon de acasa. Aceasta este pentru identificarea datelor sau preluarea unei parole uitate la pariuri gets bet.

Știri relevante