Menu

Cum fac cont la mozzart bet

Cum fac cont la mozzart bet
Compania Mozzart Bet a fost fondată în august 2001. De atunci, peste 370 de locuri de pariere au fost deschise în toată lumea. La sfârşitul anului 2006, Mozzart Bet a extins activităţile pe pieţele din România, Republica Srpska şi Macedonia, cu peste 700 de angajaţi.

Procedura de deschidere cont pe Mozzart

Conectaţi-vă la contul dvs. de pariuri Mozzart este simplu. Pur şi simplu accesaţi mozzartbet.ro, în colţul din dreapta sus faceţi clic pe Logare. Va apărea o casetă de dialog, unde aveţi numele de utilizator, introduceţi numărul dvs. de telefon, apoi introduceti parola în cealaltă caseta. Faceţi clic pe LOG ÎN pentru a va bucura de experienţă dvs. de pariuri Mozzart.

Căutaţi autentificare cu mozzart? Aici va puteţi conecta la contul dvs. folosind linkurile oficiale furnizate mai jos. Dacă aveţi probleme cu conectarea la mozzart sau ceva nu funcţionează, verificaţi dacă numele de utilizator, parola sau e-mailul sunt scrise corect.

Recuperarea datelor contului uitat la Mozzart

Dacă nu va amintiţi datele dvs. de conectare, utilizaţi butonul „Aţi uitat parola” pentru a va reseta parola. După aceea, veţi primi un mesaj la adresa dvs. de e-mail cu detalii noi ale contului.

Dacă nu aveţi un cont, creaţi unul nou făcând clic pe „Înscrieţi-vă”, „Creaţi un cont” şi altele.
Pentru a avea acces la contul dvs., puteţi utiliza PC, smartphone sau tableta care are o conexiune la Internet.

Știri relevante