Menu

Cum fac cont la mozzart bet

Compania Mozzart Bet a fost fondata in august 2001. De atunci, peste 370 de locuri de pariere au fost deschise in toata lumea. La sfarsitul anului 2006, Mozzart Bet a extins activitatile pe pietele din Romania, Republica Srpska si Macedonia, cu peste 700 de angajati.

Conectati-va la contul dvs. de pariuri Mozzart este simplu. Pur si simplu accesati mozzartbet.co.ke, in coltul din dreapta sus faceti clic pe Logare. Va aparea o caseta de dialog, unde aveti numele de utilizator, introduceti numarul dvs. de telefon, apoi introduceti parola in cealalta caseta. Faceti clic pe LOG IN pentru a va bucura de experienta dvs. de pariuri Mozzart.

Cautati autentificare cu mozzart? Aici va puteti conecta la contul dvs. folosind linkurile oficiale furnizate mai jos. Daca aveti probleme cu conectarea la mozzart sau ceva nu functioneaza, verificati daca numele de utilizator, parola sau e-mailul sunt scrise corect.

Daca nu va amintiti datele dvs. de conectare, utilizati butonul „Ati uitat parola” pentru a va reseta parola. Dupa aceea, veti primi un mesaj la adresa dvs. de e-mail cu detalii noi ale contului.

Daca nu aveti un cont, creati unul nou facand clic pe „Inscrieti-va”, „Creati un cont” si altele.
Pentru a avea acces la contul dvs., puteti utiliza PC, smartphone sau tableta care are o conexiune la Internet.

Știri relevante