Menu

Cum fac cont la stanleybet

Cum fac cont la stanleybet

Deschiderea unui cont de pariuri la stanleybet este cât se poate de uşor în aceste zile

După ce ai ales casa de pariuri pe care vrei să o înscrii la tine, trebuie doar să te înregistrezi şi apoi poţi face o depunere pentru a obţine bonusurile sau promoţiile şi bineînţeles – pentru a începe jocurile de noroc.

Vă explicăm cum să deschideţi un cont la stanleybet pas cu pas cu fotografii ale unei case de pariuri şi menţionăm câteva note pe care trebuie să le cunoaşteţi înainte de a începe să deschideţi un cont.

La început, accesaţi site-ul web al casei de pariuri la care doriţi să deveniţi membru şi apoi căutaţi un link sau buton pentru a intra în pagina de înscriere. Îl puteţi găsi cu uşurinţa cu o copie a opţiunii „Înscrieţi-vă acum”, „Pariaţi acum”, „Înregistraţi-vă” sau „creaţi un cont nou”.

Deschiderea contului stanleybet se face in cateva minute

Faceţi clic pe link de la stanleybet, apoi în pagina de înregistrare sau deschideţi o fereastră nouă cu o formă de deschidere a contului. Completaţi formularul cu detaliile dvs., cum ar fi prenumele, prenumele, data naşterii, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil şi aşa mai departe.

Aproape toate site-urile de jocuri de noroc online vă vor pune o întrebare de securitate atunci când va înregistraţi, astfel încât să va asiguraţi că puteţi răspunde la această întrebare sau să nu o uitaţi niciodată, accesarea contului dvs. în viitor va fi extrem de dificilă, frustrantă şi obositoare şi este posibil să nu puteţi pentru a va câştiga câştigurile.

În cele din urmă, verificaţi acordul de termeni şi condiţii şi faceţi clic pe butonul de finisare. Apoi veţi primi un e-mail de bun venit la adresa de e-mail înregistrată. Verificaţi-l curând pe contul de e-mail (va rugăm să reţineţi, uneori va fi într-un dosar spam), deoarece în unele cazuri, casa de pariuri solicită să verificaţi adresa dvs. de e-mail pentru a finaliza procesul de înregistrare pe stanleybet.

Știri relevante