Menu

Cum fac cont pe superbet cu verificare

Cum fac cont pe superbet cu verificare

Uneori, site-urile de pariuri iti vor cere si un selfie cu o imagine a actului de identitate langa fata ta.

Sfaturi pentru verificarea contului de pariuri. Iata cateva sfaturi pentru ca verificarea contului de pariuri sa fie cat mai usoara posibil:

  • Asigurati-va ca aveti ambele parti ale cartii de identitate sau permisului de conducere.
  • Asigurati-va ca toate colturile documentului sunt vizibile.
  • Asigurati-va ca totul este perfect lizibil.
  • Puteti folosi camera telefonului pentru a face fotografii perfect acceptabile.
  • Scanerele functioneaza adesea si ele, atata timp cat scaneaza in detaliu si color.
  • Atentie la dimensiunea imaginilor, imaginile in JPEG sunt de obicei mai mici decat PNG.

Cum sa incarcati o fotografie a cardului dvs. de credit

Desi se poate avea incredere ca casele de pariuri nu va fura informatiile cardului de credit, toti recomanda sa nu trimiteti prin e-mail numarul complet al cardului de credit si CVV. Daca cineva va sparge contul de e-mail, ar putea sa acceseze imaginile trimise si sa foloseasca detaliile cardului dvs. de credit.

Verificarea pariurilor

Asigurati-va ca sunt vizibile numai ultimele patru si primele sase cifre: de exemplu, 123456******1234. Puteti folosi o bucata de hartie pentru a acoperi cifrele din mijloc si CVV. Alternativ, puteti edita fotografia pentru a acoperi aceste numere folosind computerul sau smartphone-ul.

Amintiti-va ca cifrele in relief sunt inca vizibile daca intoarceti cardul, asa ca daca cardul dvs. este in relief (numerele sunt ridicate), acoperiti cifrele din mijloc atunci cand faceti o fotografie a spatelui cardului.

Cod postal de verificare

In unele cazuri, casele de pariuri vor trimite un cod de verificare prin posta la adresa dvs. inregistrata. Acest lucru este in cazul in care exista indoieli cu privire la informatiile pe care le-ati furnizat la inscriere. Pur si simplu deschideti scrisoarea si completati codul din contul dvs. de pariuri.

Sursa de verificare a averii

Desi acest lucru este rar, unele retrageri impun caselor de pariuri sa faca o sursa suplimentara de verificari de avere. Acest lucru este de obicei pentru retrageri mari, depozite mari sau depozite mari cumulate. Deoarece prevenirea spalarii banilor este una dintre principalele conditii pentru ca casele de pariuri sa obtina o licenta, acestia trebuie sa se asigure ca fondurile pe care le-ati depus au fost obtinute prin mijloace legale.

Daca casa de pariuri solicita o sursa de dovada a averii, poate fi necesar sa furnizati extrase de cont bancar, fise de salariu etc., care sa dovedeasca de unde ati obtinut fondurile folosite pentru pariurile dvs. online.

Ce trebuie sa faceti daca verificarea dvs. este refuzata

In cele mai multe cazuri, verificarea dvs. va fi refuzata numai daca:

  • Pozele tale sunt neclare.
  • Ai furnizat documente gresite.
  • Ai furnizat documente false.

Pur si simplu faceti fotografii mai bune sau furnizati documentele solicitate. Acest lucru va rezolva majoritatea problemelor. Daca simtiti ca casa de pariuri va trateaza incorect, in ciuda faptului ca va ofera documente valide, puteti face o reclamatie la ONJN, care ofera hotarari obligatorii din punct de vedere juridic pentru sume de pana la 10.000 RON.

Știri relevante